Wij zijn zo trots en blij met alle fijne berichten, complimenten en bedankjes die we in de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.
Hieronder een greep uit deze reacties uit het gastenboek van de oude webwinkel. Hopelijk ontvangen we er in te toekomst nog veel meer, dat kan nu via Feedback Company. 

Alie  (december 2016)

Hallo Saskia,

Heb het pakje in goede staat ontvangen. De kralen zijn in werkelijkheid nog mooier dan op de foto! Bedankt voor de vlotte afwerking.
Groetjes, Alie


Gabriela Miksovska  (december 2016)

Perfecte service, mooie kralen en fantastisch gesorteerd met labels.


Nathalie  (december 2016)

Weer prachtige edelsteenkralen gekocht en heel snel in huis!


A.J. Kootje  (november 2016)

En weer prachtige items binnen gekregen! Mooie oorhaken mooie kapjes en ga zo maar door. Top!
En weer bedankt voor de snelle levering en de fijne communicatie!
Groetjes, Anna


Jeanine de Vries  (november 2016)

Jaaa!!! de bestelling is bezorgd en kan ik met de mooie, opgestuurde spulletjes de sieraden afmaken voor de verzending naar Amerika. Ik ben zo benieuwd wat ze daar van mijn maaksels vinden. Heel hartelijk dank voor de goede zorgen en de snelle afhandeling. Lieve groeten, Jeanine


Jose Lubbers  (november 2016)

Snelle ontvangst van de zilveren onderdelen. Bedankt!
Groeten 
José


Marga  (november 2016)

Hoi Saskia, net m'n order in goede staat ontvangen. alles is weer even mooi!, mijn dank voor de prachtige aqua's en beril, top. Tot de volgende bestelling, groet Marga


Ana Wubben  (november 2016)

Zeer goede kwaliteit en snel geleverd. Erg tevreden, ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling.

Tot volgende bestelling.


A.J. Kootje  (november 2016)

Supersnelle service en prachtige edelstenen! Mooie druppels/briolettes gekregen. Top! En niet te duur!

Groetjes, Anna


Margien Mutter  (november 2016)

Weer supersnel binnengekomen gisteren en alles weer piekfijn in orde zoals altijd.


Jeanine de Vries  (november 2016)

Hallo Saskia, de schitterende blauwe kwarts is vandaag bezorgd (wel zwaarder dan ik had verwacht, maar het zijn ook dikke kralen) evenals die GF oorstekers, want omdat ik een zilver-mens ben, vergeet ik die altijd aan te schaffen, maar mijn zus Divera is een "gold digger"! Ze is volgende week jarig en ik wil een setje sieraden voor haar maken. Heel hartelijk dank voor al het vele werk dat je voor me hebt gedaan om de juiste leren veters voor me te zoeken. Die zijn echt perfect in de kleur! Ik gun je best wat meer rust, maar je bent nog niet van me af. Je hebt te veel mooie kralen en fournituren, daar kan ik niet van af blijven. Sorry!
Liefs, Jeanine


Nathalie  (november 2016)

Hoi saskia,
Mijn bestelling is goed binnen gekomen. De zilveren en gouden kralen zijn erg mooi.
Bedankt voor het cadeautje!


leony  (november 2016)

geweldig fijn geholpen zeer vriendelijk


Mary-Lou de Heer  (november 2016)

Het pakje met de mooie kwaliteit sterling onderdelen is zorgvuldig ingepakt aangekomen. 
Bedankt, 
M-L


Liliane Cailliau  (november 2016)

Dag Saskia,

Vandaag mijn bestelling aangekregen.
Zoals altijd perfect in orde!
Bedankt en tot de volgende keer.
Groetjes uit Antwerpen, Liliane.

Judith Zimmermann  (oktober 2016)

Snelle levering, mooie producten. Bedankt! Ik bestel snel weer!


Jeanine de Vries  (oktober 2016)

Lieve Saskia, helemaal blij, ben ik, met die schattige pareltjes en die miniscule kralenkapjes. Het is een voordeel dat je ze zowel in het goud als in het zilver hebt Ik kan geen 10 mm kralenkap bij die pareltjes gebruiken, want dan had ik die parels niet hoeven te kopen. Hihihi
Liefs, Jeanine


Jeanine de Vries  (oktober 2016)

Lieve Saskia, laat in de middag had de postbode tijd om mij jouw zending te bezorgen. Vanavond heb ik nog veel huishoudelijks weg te werken en morgen moet ik naar een verjaardag-viering, maar zondag kan ik beginnen met de 3 armbanden, waar jij de kralen voor hebt geleverd. Vooral blij ben ik met het fantastische draad, wat jij alleen kan leveren. Dat draad is zo heerlijk om mee te werken dat ik niks anders meer wil gebruiken.
Lieve groeten, Jeanine


Jeanine de Vries  (september 2016)

Lieve Saskia, Zo net thuis gekomen van een receptie en...verrassing! Jouw pakje met mijn bestelling lag op me te wachten. Behalve dat ik blij ben met de kralen, moet ik je feliciteren met de fantastische manier waarop je de spullen hebt ingepakt! Hahahaha een waar kunstwerk! Ik zou het je niet na kunnen doen! Hartelijk dank en een plezierig weekend!
Liefs, Jeanine


Ingrid Heit  (september 2016)

Wat een service!! Overleg over de mail, snelle verzending.
Het leek wel een kadootjes-dag vandaag, zo leuk om alles uit te pakken. Wij zijn er hier heel blij mee en gaan zeker vaker wat bestellen. Dank voor de goede zorgen Saskia.


Jeanine de Vries  (september 2016)

Lieve Saskia, de strombus gigas kralen zijn met de apatietjes (sorry dat staat een beetje gek, hihihi) goed afgeleverd en ik ben er heeeeeeel blij mee. Ik zocht al lang naar mooie blauwe apatiet, maar die is moeilijk te vinden om de een of andere reden. Ik ben goed bezig met ontwerpen en maken en daar ben ik blij om, want mijn benen willen op het ogenblik bijna niets meer, behalve pijn doen. Al kralend vergeet ik alles om me heen. Goede therapie! Liefs, Jeanine


Jeanine de Vries  (september 2016)

Lieve Saskia, heel hartelijk dank voor de snelle aflevering en de schitterende kralen! Rond de Kerst zal een groot deel van de Ootmarsumse- en de hotelgast-dames rond lopen met sjieke oorbellen! Hahahaha Ik maak n.l graag kerstkadootjes voor alle bekenden en dat zijn er heel veel, gelukkig. Veel kralen hebben is heerlijk, maar veel kennissen zijn ook onontbeerlijk. Hihihi, waar zou ik anders met al mijn maaksels naar toe moeten? Ik ben een gelukkig oud vrouwtje! Liefs, Jeanine


E.S Vermeij  (september 2016)

Heel hartelijk dank voor de kralen.Ik ben er erg blij mee en vind ze erg mooi van kwaliteit.De vlotte versturing is zeker een aanrader waard en kom beslist nog een keer terug.Vriendelijke groet Els Vermeij.


Jeanine de Vries  (september 2016)

Lieve Saskia, gisteren kon ik niet op je site komen. RAADSEL en daarom wil je nu laten weten hoe blij ik ben met de chalcedoon, de hypersteen en de obsidiaan voor de herfst/winter sieraden en die schitterende nefriet jade amulet. Binnenkort zal ik weer een bestelling doen, want mijn Soft Flex draad vliegt er doorheen omdat ik zooo ijverig aan het kralen ben. Hartelijk dank voor alles! Met lieve groet, Jeanine


Ad van den Berg  (september 2016)

Zeer snelle levering en goede kwaliteit en prijsverhouding.


Gijs Voerknecht  (september 2016)

Fantastische streng calcedoon en een maansteen collier. Zeer goede kwaliteit en snel geleverd.


Anja Verkamman-Joosten  (augustus 2016)

Hallo Saskia, wat een prachtige parels. Echt schitterend! Nogmaals dank voor je service. Tot de volgende bestelling. ;)


Annemiek Witteveen  (augustus 2016)

Mijn hartelijke dank voor de geweldig goede service. Goed advies, snelle verzending en ik ga zeker meer mensen naar je toe sturen!


Mimmie sieraden.  (augustus 2016)

Ik heb voor de eerste leer bij jullie besteld. En ik ben zo blij! Het ziet er keurig uit netjes genummerd en prachtige producten. Ik bestelde altijd alles bij 1 en dezelfde maar nu heb ik weer een nieuwe leverancier gevonden!! Dank jullie wel. Liefs mimmie


Jeanine de Vries  (augustus 2016)

Lieve Saskia, zo net kwamen de kralen (fluoriet en tijgeroog) en de zilveren levens-stam-boom hangers binnen.
Hartelijk dank voor de snelle aflevering! Je weet, ik ben nooit ongeduldig, maar ik heb de spullen wel graag snel in huis. Hahaha
Nu weer gauw naar de visite, want Pieter is vandaag 93 jaar geworden.
Lieve groeten, Jeanine


Lotte  (juli 2016)

Vanmiddag de prachtige Korund saffier snoer ontvangen en zilveren kraaltjes. Snel bezorgd en goede service! Top!


Sabrina  (juli 2016)

De meest fantastische kralen en geweldige service. Ik kom met (te) grote regelmaat terug :)


Riet Rutten-Vonk  (juli 2016)

Pakje goed aangekomen en de zilveren onderdelen naar wens.
groet, Riet


Jeanine de Vries  (juli 2016)

Hallo lieve Saskia! De 3 kralensnoeren en de zilvertjes kwamen gisteren met de post. Niet alleen ik was bijna gesmolten (34°) maar de postbezorger ook, de zielepiet. Hij gaf het pakje af en verdween meteen weer, om even later terug te komen om mijn handtekening. Hij zei dat de auto geen aircondition had. Ach erm!
Het plan was om vandaag te beginnen met de herfst- en wintercollectie, maar ik heb er geen puf in, want vanochtend heb ik me uitgesloofd met mijn hulp. Morgenochtend vroeg beginnen, want er is niets leuker dan KRALEN!!!
Liefs en groetjes, Jeanine


Jeanine de Vries  (juli 2016)

Lieve Saskia,
De bestelling met al dat zilver, de amethyst tonnetjes en de werkelijk prachtige calciet werd bezorgd en heel hartelijk door mij verwelkomt. Maar omdat ik bezoek had, kon ik je niet meteen bovenstaand laten weten. Misschien heb ik me niet echt gastvrij meer gedragen, want de visite is eerder weggegaan dan ik normaal van ze gewend ben. Niet getreurd, nu kan ik mijn fantasie laten gaan, wat ik (morgen?) met die pracht en praal kan gaan maken!
Heel, heel hartelijk dank voor de snelle aflevering, zelfs met de griep onder de leden! Je bent een kei!
Liefs en een mooie zondag gewenst, Jeanine


Your Heart;s Flow  (juli 2016)

prachtige kralen en alles supersnel


Jeanine de Vries  (juli 2016)

Lieve Saskia, toen ik gisteren thuis kwam van de tandarts (gelukkig niets aan de hand, dus alleen schoonmaken en complimentjes in ontvangst nemen) lag de bestelling met de angel aura en angeliet donuts op me te wachten om open gemaakt te worden. Wat een pracht!!! Hartelijk dank voor al dat moois en de snelle levering. Liefs, groeten en de wens dat je een mooi weekend hebt (gehad?).


Maaike  (juni 2016)

mooie zilveren artikelen en supersnel geleverd!


Rina  (juni 2016)

Het ziet er goed uit wat ik besteld heb
Het was er snel en keurig verpakt
Ben er erg tevreden over


Jeanine de Vries  (juni 2016)

Lieve Saskia, Heel hartelijk dank voor de snelle aflevering van de prachtige kralen en zilvertjes. Hier zit een oud vrouwtje heel gelukkig te zijn met de roze aventurijn, het versteende hout en de grote TOP kwaliteit carneool. Allemaal SCHITTEREND!
Ik moet wel mijn excuses maken dat je zoveel extra werk hebt omdat ik zo lastig ben. Maar dat was niet expres, het ging echt per ongeluk. Dat krijg je soms met ouwe wijfies. Voorlopig zal ik bezig zijn met de kralen, dus hoef je voorlopig niet bang te zijn. Liefs en groetjes, Jeanine


Jeanine de Vries  (juni 2016)

Lieve Saskia, hartelijk dank voor de snelle levering van het schitterende Korund (robijn en saffier) snoer. Net zo snel als jij was met verzenden, was ik met het maken van een collier van die kralen. Het is beeldschoon geworden. Ik ben intens gelukkig met het resultaat! Er is een foto naar je toe, via de email. Nogmaals dank voor alles. Jeanine


Silvia Risa  (juni 2016)

Mijn bestelling super snel en goed mogen ontvangen!!


Theo Schotanus  (juni 2016)

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie besteld heb en ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten.


Ineke Dirksen  (juni 2016)

Uitstekende service. Ben blij dat ik jullie gevonden heb.


Annette Ouwehand  (juni 2016)

Hoi Saskia, gisteren het pakje binnengekregen. Helemaal goed! Dank je wel voor het vervangen van de zwartgeworden kraaltjes, gaat helemaal goed komen als ik m'n nieuwe bril heb. Prima service weer en mooie spullen. Tot de volgende keer!


Gijs Voerknecht  (mei 2016)

Supersnelle verzending van mooie serpentijnkralen. Prima service.


Jeanine de Vries  (mei 2016)

Lieve Saskia, eerste hartelijk dank voor het elastiek. Wat een goed idee van jou om een armbandop elastiek te maken, ik deed het altijd "ingewikkeld" op draad of op een ketting met gekettelde kralen. Nooit te oud om te leren al ben ik in mijn 82ste jaar! Hahahaha die Strombus kralen zijn prachtig en combineren heel goed met die 10 mm Strombus kleine bloemetjes. Niet goedkoop, maar...dan hebbie ook wat moois !
En iets dat lang niet iedereen heeft. Hartelijk dank voor alles, je hebt zoveel aparte en mooie spullen. Heerlijk bij je kopen !
Lieve groeten, Jeanine


Yvon  (mei 2016)

De bestelling netjes en snel ontvangen.
Snelle reactie op mail.
Kortom TOP !


Jeanine de Vries  (april 2016)

Lieve Saskia, de S C H I T T E R E N D E kralen zijn zo net bezorgd. Dat betekent grote vreugde hier, want het wordt een prachtige ketting voor mezelf met de hanger die ik eerder had aangeschaft.
Hartelijk dank voor de draad in de kleur van mijn bezigheden momenteel. Het schiet al aardig op, begin mei de vitrine in het ziekenhuis en 29 mei de mineralen- en sieradenmarkt in Bredevoort. Ja, ik neem een hoge stoel mee! Hahaha
Lieve groet, Jeanine


Annemarie  (april 2016)

Mooie kwaliteit rookkwarts!!


Marcel Rensmaag  (april 2016)

Verleden week een bestelling gedaan en super snel afgestuurd ik zal hier zeker weer bestellen :)


Johanna van Poppel  (april 2016)

Goede comunicatie, een hele snelle verzending en goed verpakt, dank je wel TOPPIE!!


Jeanine de Vries  (april 2016)

Lieve Saskia, de sodaliet en jade kralen zijn vanmiddag bezorgd. De kleuren zijn precies wat ik wilde hebben en nodig heb bij de 3 authentieke antieke 3 D hangers die samen gebruikt moeten worden. De kralen die de antiek dealer had gebruikt waren nogal rommelig.
Omdat ik momenteel heel weinig inspiratie heb, is het restaureren van mijn antieke sieraden een zalige bezigheid. Want er is niets leuker dan met kralen spelen!
Liefs, Jeanine


Aafke  (april 2016)


De armbandjes zijn mooi van kleur .
Ik ben er blij mee ,bedankt.
Vriendelijke groet Aafke .


wil kamperveen  (april 2016)

Hallo Saskia,
Ik heb de connectors en parels ontvangen...heel mooi en ben er blij mee .
bedankt,
Wil


Richard  (april 2016)

Vandaag een aantal edelsteen streng,'s ontvangen..goed verpakt en kwaliteit goed mooie stenen..ben er heel blij mee...thnks saskia


Jeanine de Vries  (april 2016)

Lieve Saskia,
Alles wat ik had besteld en het gratis stukje draad kwam zo net door de brievenbus. Heel hartelijk dank!
Wat heb je toch mooie spullen! Met mijn reuma handjes is het niet gemakkelijk sieraden maken, maar het is heerlijk om te stumperen met schitterende benodigdheden.
Hartelijke groeten en tot gauw (want ik heb nog veel ideeën),
Jeanine


Gijs Voerknecht  (april 2016)

De zoveelste bestelling die ik afgelopen weekend deed, werd wederom heel goed en snel afgehandeld. Crystalcaves heeft goede service en een grote en mooie collectie edelstenen.


Sietske  (april 2016)

Heel snel de bestelde kralen ontvangen. Zien er goed uit en ga er zeker veel plezier van hebben. Heel fijn dat duidelijk is welke kraal wat is op de bestellijst. Hier ga ik zeker nog eens bestellen!


Briggitte  (april 2016)

Vandaag alweer mijn zoveelste zorgvuldig ingepakte bestelling van Saskia mogen ontvangen :-)
Normaliter maak ik van de edelsteen-kraaltjes uit Saskia’s assortiment kleine engeltjes voor anderen, maar dit keer zat er ook een kadootje voor mezelf bij… er riep al maanden een schitterende Angel Aura (donut) hanger naar me.. ‘k Ben he-le-maal ♡ fliefd! ♡ :-)
Bedankt & tot de volgende bestelling maar weer Saskia!


Jeanine de Vries  (maart 2016)

Lieve Saskia, even melden dat de shattuckiet hanger en de zilveren kraaltjes zo net zijn geärriveerd. Ik ben er helemaal blij mee en zou het liefst meteen er mee gaan stoeien, maar ik moet eerst door met de turquoise hangers en kralen, want die moeten mee naar de evenementen.
Hopelijk wordt je niet gek van al die berichtjes op je klanten-reactie pagina, maar ik ben nu eenmaal een hebberd. Hihihihii
Lieve groeten, Jeanine


Jeanine de Vries  (maart 2016)

lieve Saskia, vandaag kwamen die, uit je handen gegriste, turquoise hangers bij me aan. Je moet de chaos van turquoise en andere kralen om te combineren op mijn eetkamertafel zien! Heerlijk om te fantaseren wat het allemaal gaat worden. Het nadeel is dat we vanavond met bord op schoot moesten eten. Maar omdat ik zo dol gelukkig ben met de kralen, vond mijn man het niet erg "voor een keertje".
Gelukkig kan ik morgen, met korte onderbrekingen voor het huishoudelijke, de hele dag kralen! Ik ben een bofferd!!!
Lieve groeten!


Jeanine de Vries  (maart 2016)

Lieve Saskia, de kralen en zilveren onderdelen zijn gearriveerd. Natuurlijk ben ik er heel blij mee, want ik ben druk bezig om een collectie te maken voor de ziekenhuis-vitrine. Mijn thema is dit keer: turquoise, het mineraal en turquoise, de kleur.
Vandaar ook de "vervolg" bestelling van de hangers. Vanochtend had je die op de site gezet, zag ik, en vanmiddag ben je er al wat van kwijt, want ik kon de verleiding niet weerstaan. Hebberig als ik ben als ik iets in mijn hoofd heb! Hahaha
Liefs, Jeanine


Jeanine de Vries  (maart 2016)

Lieve Saskia, wat een snelle levering van mijn bestelling! Hartelijk dank voor de goede zorgen van mijn aanschaf.
Ik denk dat je al geraden hebt waarom ik van al die connectors (of is het connectoren?) een paar heb besteld. Ja....ik wil ook veel oorbellen maken voor de evenementen, want een mens heeft nooit genoeg oorbellen en bovendien zijn die ook wat voordeliger aanschaffen dan een collier. Ik word op mijn ouwe dag nog zakelijk. Hihihi.
lieve groeten, Jeanine


Margien Mutter  (februari 2016)

Wat een prachtige heldergroene aventurijn (en de roze is ook mooi, kende ik niet) en zo'n mooie rozekwarts (donkere intense kleur) zie ik ook niet vaak, een grote verrassing voor mij is de dumortiriet, wat een prachtige steen is dat, kende ik niet (ondanks jarenlang bezoek aan mineralenbeurzen). Alles erg mooie kwaliteit ook het zilver weer! Top :-)


karla  (februari 2016)

Super snelle levering.
Mijn armbandjes weer gerepareerd.
Ben er superblij mee.


Jeanine de Vries  (februari 2016)

Lieve Saskia, de heel bijzondere en mooie kleur aventurijn plofte zojuist in de brievenbus en toen ik het pakje opende was het "oeoeoe!"en aaahh"! Inderdaad een heel aparte kleur aventurijn. Ik heb groene van licht naar donker, rode van licht naar donker, blauwe,gele en donkerbruine, maar van ROZE kende ik het bestaan niet eens! Schitterende kralen!!! maar ik moet wel een beetje uitkijken voor wie ik ze zal verwerken, want niet elke huidskleur zal deze kleur kunnen hebben.
Máááár, ik zit niet voor één gat gevangen en heb al een paar ideeën in mijn koppie wat het zal gaan worden.
Ik hou je op de hoogte, eventueel met een foto er bij!
Liefs uut Aalten van Jeanine


L de Vos  (februari 2016)

Bedankt, Heel snelle verzending nu kan ik mijn armband af maken.


Jeanine de Vries  (februari 2016)

Lieve Saskia,
Wat een SCHITTERENDE rozekwarts!!! Ze zijn bestemd voor een ketting die ik wil maken voor een nicht van me, die sinds 2010 niets dan heel verdrietige toestanden te verwerken krijgt. Het is een hele lieve vrouw en rozekwarts is echt een steen voor haar.
Ze weet niet dat ze die ketting krijgt, maar ik laat je haar reactie weten. Dank je voor die mooie stenen.
Lieve groeten,
Jeanine


Liliane Cailliau  (februari 2016)

Dag Saskia,
Bestelling (zoals altijd) vlug en goed aangekomen in
België.
Voor mij maar één adres: Cristal Caves!
Bedankt en tot de volgende keer!
Groetjes,Liliane.


Jeannine Van damme  (januari 2016)

Prachtige kralen, netjes verpakt, heel erg bedankt voor de goede service Saska, zeker tot volgende bestelling!


Rainier  (januari 2016)

Ben echt tevreden over de levering en product. Echt mooi en van super kwaliteit.


Anja Verkamman-Joosten  (januari 2016)

Ik heb vorige week mijn 1ste bestelling geplaatst. Keurig verpakt ontvangen en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde artikelen. Super!


M. Harlaar  (januari 2016)

Heel tevreden met de snelle levering! Grote keus op de website; ik ga zeker nog een keer 'shoppen'.


Tanja Klaassen  (januari 2016)

Gisteren de bestelde kraken ontvangen. Prachtige hematine strengen en ook de amethist en Amazoniet kraken zijn super mooi. Bedankt weer en tot de volgende keer. Groetjes Tanja


Jeanine de Vries  (januari 2016)

Lieve Saskia, als ik op je site ben voor inkopen, heb ik een beetje het gevoel dat ik "Alice in Wonderland" ben. Heerlijk wegdromen wat ik zal maken en wat ik zal kiezen. Er is zoveel moois! Vandaag zijn mijn keuzes bezorgd en kan ik niet alleen kijken, maar ook in mijn handen houden. Prachtige amethysten en schitterende safieren en al die zilveren hebbedingen!!! Razend snel afgeleverd en zo zorgvuldig verpakt. Ik zit hier te genieten en voel me schat-rijk! Heel hartelijk dank voor alles.
Lieve groeten,
Jeanine


Anita Stipsen  (januari 2016)

Goede service en supersnelle levering...zeer tevreden!!


Briggitte  (januari 2016)

Het wordt bijna saai: fijne shop, de mooiste kralen & kraaltjes en andere spulletjes, plus een super service van Saskia!
Tot gauw maar weer :-)
Liefs, Briggitte.


Margien  (januari 2016)

Alles weer snel binnen en prima in orde!


Margien Mutter  (december 2015)

Alles weer prima in orde, volgende dag al in huis, mooie kwaliteit van het materiaal weer en veilig verpakt.


Jeanine  (december 2015)

Wat een service van je om mijn te laat bestelde spulletjes naar mijn vakantie adres te sturen! Ze zijn vandaag goed aangekomen en ik kan meteen aan de slag om kerstkadootjes te maken. Heel hartelijk dank en tot gauw! Lieve groeten en heel veel dank, Jeanine


Gijs Voerknecht  (december 2015)

ZOALS VANOUDS MIJN BESTELLING KEURIG VERPAKT ONTVANGEN. GOEDE SERVICE EN KWALITEIT.


ACGerbenzon  (december 2015)

Net een pakje van Crystal Caves gekregen, fijn die snelle levering.Ik kon meteen aan de slag met een mooie ketting van zilver met Mookait. Ik kende de steen niet maar hij combineert mooi met de hanger van zilver met carneool, die ik net gemaakt heb.


Jeanine de Vries  (november 2015)

Lieve Saskia, de valken-oogjes zijn binnen. Prachtige kralen, die MIJN oogjes doen glimmen! Het verschil is dat de kralen blauw zijn en mijn ogen bruin.
Ook het zilveren bolslot is erg mooi. Het is morgen feest, want dan ga ik de ketting voor mij maken.
Dank je wel voor alles. De bestelling ziet er altijd zo verzorgd uit.
Hartelijke groet, Jeanine


Liza  (november 2015)

Weer een mooi pakketje thuis gekregen! Dank je wel weer Saskia. Super fijne en snelle service. Hele mooie kralen!


A.M. Bos  (november 2015)

Hallo Saskia, vandaag is alles weer netjes verpakt aangekomen. Fijn materiaal om mee te werken.
Bedankt weer!


Jeanine de Vries  (november 2015)

Lieve Saskia, de chrysocolla, die je voor me hebt uitgezocht bij de shattukiet, past er zó goed bij dat niemand zal kunnen zien dat het 2 verschillende soorten stenen zijn.
Hartelijk dank voor het werk dat je er voor hebt gedaan, terwijl je al zo veel moet doen.
De malachiet-hanger is beeldschoon en ik zal hem met plezier dragen, want malachiet is mijn allerliefste lievelingssteen.
Als ik goed kon zingen, zou ik gaan zingen van blijdschap, maar ik wil geen ruzie met de huisgenoot en buren.
Hartelijke groeten, Jeanine


Jeanine  (november 2015)

Hallo Saskia, de spulletjes kwamen vandaag al binnen. Heel fijn, want ik kreeg een goed idee voordat ik bestelde. Bij het opruimen van de kralen, merkte ik dat ik nogal veel kralen had die te weinig waren om een hele ketting te maken of niet geschikt om te combineren. Gelukkig heb jij extreme flex wire en een mooie maanbieding voor heel veel knijpkralen, dus besloot ik om (voor het eerst van mijn leven) een "zwevende" ketting te gaan maken. Ik hoop dat het lukt. Als ik er tevreden over ben, stuur ik je een foto met het resultaat!
Hartelijke groet, Jeanine


Corine  (november 2015)

Erg mooi afgewerkt zilver en prachtige pareltjes ontvangen.
Hartelijk dank.


Margien Mutter  (november 2015)

Hoi Saskia, mooie kwaliteit slotjes, draadbeschermers, knijpkralen e.d. Ben erg tevreden. De eerste twee kettingen zijn inmiddels gemaakt! Groetjes en bedankt voor de snelle service ook met het beantwoorden van vragen!


Rainier  (november 2015)

Mijn eerste bestelling had ik snel binnen. De carneoolstenen zijn van uitstekende kwaliteit. Ben hier erg blij mee.
Groetjes Rainier


Kayleigh Uiterloo  (november 2015)

De kralen zijn snel aangekomen en ze zijn weer eens heel prachtig! Groet, Kayleigh


Lotte  (november 2015)

De communicatie is zeer prettig en de kralen zijn van een heel goede kwaliteit. Heel mooi. Netjes en veilig verpakt. Ik ben heel blij mee.
Groetjes, Lotte.


Gijs Voerknecht  (oktober 2015)

Zoals gebruikelijk een zeer spoedige levering van mooie materialen.


Jeanine de Vries  (oktober 2015)

Hallo Saskia! Wat heb je toch beeldige spullen. Kralen en schitterend zilveren artikelen. Het wordt een feest om met de spulletjes te gaan werken.
Hartelijk dank voor de snelle aflevering en de goede zorgen.
Hartelijke groeten, Jeanine


Anna Steur  (oktober 2015)

Zeer tevreden oven mijn eerste bestelling. Heel netjes ingepakt! Bedankt voor het hangertje!
En tot volgende keer,
Groetjes,Anna


Jeanine de Vries  (oktober 2015)

Hallo Saskia, de spulletjes zijn zo net afgeleverd. Hier zit ik heel blij te zijn met al dat mooie zilver en de jade kraaltjes worden een ketting voor de amulet (staat bééldig). Hartelijk dank voor de 10 mm kogeltjes die inderdaad geschikt zijn voor de hoedenspelden.
Hartelijk dank voor de goede zorgen en de snelle aflevering. Ik hoef me morgen niet te vervelen!
Hartelijke groeten, Jeanine


marion Hendriks  (oktober 2015)

hele snelle service
bedankt


Tatyana Budantseva  (oktober 2015)

Mijn eerste bestelling was snel binnen en alles zat superkeurig gesorteerd in zakjes met etiketjes daarop. Ik kom zeker terug voor meer.


Hanneke  (september 2015)

Mijn pakketje is snel gekomen. Prachtige kwaliteit!


Myriam Van Speybroeck  (september 2015)

paketje juist ontvangen veilig verpakt ,prima hoor!


pauline  (september 2015)

mooie chrysopraas armbandjes, mooier dan op de foto en snel bezorgd.


Sophie  (september 2015)

Nog twee prachtige zilveren edelsteenhangers besteld en razendsnel thuisbezorgd gekregen. Mooie kwaliteit stenen en bovendien heel bijzonder, je kunt zien dat ze stuk voor stuk met zorg zijn uitgezocht! De mooie integere strakke zilveren setting, waarbij de steen zelf op de voorgrond staat, bevalt mij enorm. Reuze blij met de hangers! En reken maar dat ik de website in de gaten houd....! :-)


Sophie  (september 2015)

Vandaag de prachtige zilveren edelsteenhangers ontvangen, ben er ontzettend blij mee! Topkwaliteit, het is bijna niet te geloven voor de prijs. Ook prettige communicatie en snelle verzending. Gewoon super!


Anja Starreveld  (september 2015)

Bij toeval deze site ontdekt op zoek naar 'donuts'.
Nu voor de 2e keer een bestelling gedaan en kan niet anders zeggen dan dat de service en geleverde spulletjes perfect zijn!


Hilde  (september 2015)

Weer 'n snelle levering en de chrysopraas kralen zijn erg mooi!


Jessy  (september 2015)

Snelle levering en alles netjes verpakt.
Ik ben dus zeer tevreden. Ook netjes dat ik werd gemaild dat ik mijn adres niet goed had doorgegeven. Ik kan het iedereen aanraden!


J.M.A. van Rooijen  (september 2015)

Eergisteren 's avonds besteld en nu al binnen! Nog even email contact gehad om mij te informeren over iets dat bij mijn bestelling was opgevallen en ik kreeg een goed advies.
Alles perfect verpakt en met alle stenen afzonderlijk en naam op de verpakking. Voor herhaling vatbaar.


Elly  (september 2015)

En weer kom ik bij jou webshop uit voor mijn donuts.
Wetende dat de kwaliteit altijd super is en dat je je afspraken nakomt door ontzettend snel te leveren. Mijn complimenten! Ik blijf zeker bestellen!
Harte-groet, Elly


L. Klijn  (augustus 2015)

Wat een super snelle service gisteren besteld en vandaag al in huis! En wat een prachtige kwaliteit sterling zilver helemaal blij mee! Dank je wel en zeker tot een volgende keer ?


Liliane Cailliau  (augustus 2015)

Dag Saskia, het is prettig winkelen bij jou.
De dingen die ik bij jou kan bestellen, koop ik ook bij jou.
Het pakketje komt altijd snel ter plaatse aan, hier in Antwerpen.
Alvast tot de volgende keer en bedankt voor de supergoede levering!
Groetjes, Liliane.


Briggitte Wanningen  (augustus 2015)

Hallo Saskia.
Ondertussen heb ik mijn zoveelste bestelling van CrystalCaves mogen ontvangen, waarvan er meerderen op mijn verzoek via 'derden' geplaatst zijn, dit als ruiling vanuit mijn RuilShopje.
Bij iedere vraag sta je iedereen weer even vriendelijk te woord en stuur je waar nodig mailtjes en facturen door: helemaal super dus, die service van jou!
En dan heb ik het over de mooie spulletjes, die stuk voor stuk altijd goed zijn voor vele geniet-momentjes, uit jouw winkeltje nog niet eens gehad.. ;-)
Heel graag tot een volgende keer maar weer Saskia ^_^
Tot ziens & warme groet, Briggitte.


Jeanine de Vries  (augustus 2015)

Lieve Saskia, de bestelling is vandaag bezorgd.

Wat een prachtige dikke rhodoniet kralen. Ik had in gedachte om voor de mineralen- en sieradenmarkt een soort "herfst"collectie te maken. De rhodoniet ziet er uit als bijna rijpe bessen, dus prima voor wat ik van plan ben!
De zilveren onderdelen zijn ook van harte welkom en de (verleng) ketting is prachtig van kwaliteit, zodat ik het als een "gewone" ketting kan gebruiken. Ik hoopte dat al, vandaar dat ik 45 cm heb gevraagd.
Hier zit ik echt blij te zijn en kan ik haast niet wachten om er mee aan de slag te gaan.
Heel hartelijk dank!
Groeten,
Jeanine


Alie  (augustus 2015)

Dag Saskia,
Vandaag de kralen ontvangen. Zoals ik inmiddels van je gewend ben is het keurig verpakt en ziet het er allemaal weer supermooi uit.
Groetjes,
Alie


A Leeuwenhaagen  (augustus 2015)

Mijn pakketje was binnen 1 dag binnen. Alles was netjes verpakt en genummerd zodat je kon zie welke steen in welk zakje zat.

De kraaltjes zijn super mooi, en de Amethist Donut is verbazingwekkend gekleurd!

Al met al een top aankopen!


Jeanine  (augustus 2015)

We zijn op vakantie in Ootmarsum. Om te wachten wanneer we aan tafel kunnen, zat ik te spelen met mijn verjaardags tablet. En je weet, ik kan niet zonder Crystal Caves! Hierbij wil ik je complimenteren voor de buitengewone interessante beschrijvingen van mineralen, in je nieuwe rubriek. Fantastisch!!!
Lieve groet vanuit Ootmarsum!


rina  (juli 2015)

Het is allemaal goed aangekomen,snel ben erg tevreden
Toppertje


Nadja  (juli 2015)

Mooie kralen verwerkt tot een mooie armband!


Antoinette Rosdorff  (juli 2015)

Dankjewel voor de super snelle verzending. Alles was helemaal in orde. Hartstikke fijn, nu kan het nog mee.


Alie  (juli 2015)

Hallo Saskia,
Weer een supersnelle afhandeling van mijn bestelling! Alles keurig verpakt en ziet er goed uit. Tot de volgende keer.

Groetjes, Alie


Sonja  (juni 2015)

Zondag besteld, dinsdag in huis. Perfecte kwaliteit sterling zilveren onderdelen. Mijn volgende bestelling weer hier :)


Jeanine de Vries  (juni 2015)

Lieve Saskia, hopelijk had je een heel plezierige afwezigheid van de webshop en heb je weer prachtige spullen meegebracht. Vandaag ontving ik de prachtige spullen (aventurijn kralen in 4 maten) die ik spoedig ga verwerken, want er zijn wat zussen en vriendinnen jarig, die (toevallig) allemaal graag groen wilden hebben. Hartelijke groet, Jeanine


A.M. Bos  (juni 2015)

Hallo, heel blij met de mooie goldfilled materialen.
Tot een volgende keer.
Bedankt!
Mvgr. Agnes Bos


N.E Harbrecht  (juni 2015)

Ik had een aantal zilveren sluitingen en kralen besteld. De kwaliteit is erg mooi en ook nog snel geleverd!


Holly Holsboer  (juni 2015)

Kreeg weer zo'n blij gevoel toen ik het envelopje opende. Het is weer zo liefdevol en keurig ingepakt en wat ben ik blij met de oorbelletjes en het armbandje!


Alie  (juni 2015)

Hallo Saskia,
Gisteren het pakketje ontvangen. Super snel en keurig verpakt!
Na deze eerste bestelling zullen er zeker meer volgen! Bedankt!!
Groet, Alie


Jeanine de Vries  (juni 2015)

Wat zijn die lichte, lavendel amethisten BEELDSCHOON. Dank je voor het compliment dat die zo mooi te combineren zijn met die donkergrijze parels. Ik kan weer met plezier aan de slag en aan jou denken.
Hartelijke groeten en goede zaken gewenst!


Willy  (juni 2015)

Prachtige mix tijger,valkenoog,

verzending op tijd,

bedankt


marga langenkamp  (juni 2015)

het pakje in goede orde ontvangen, mooie artikelen! hartelijk dank voor de snelle levering. Vriendelijke groet Marga Langenkamp


Petra  (mei 2015)

Bedankt voor de snelle levering. Alles is goed ontvangen. Ziet er mooi uit.


L.T. Van Kemenade  (mei 2015)

Ik de bestelling ontvangen. Alles ziet er goed uit. Bedankt. Tot de volgende keer.


T Dietz mei 2015  (mei 2015)

Hartelijke dank voor uw telefoontje, extra mail en zoals altijd
het snelle goed verzorgd pakketje .
Hartelijke groet.


Robert van der Stel  (mei 2015)

Alles snel een netjes geleverd erg blij mee!


Titia  (april 2015)

Dank, Saskia, voor je (altijd) supersnelle levering, perfect ingepakte pakjes, zodat alles onbeschadigd aankomt. Je website is een feest om te bekijken en de kwaliteit is hoog. Mooie stenen ook weer dit keer. Ik ga eea met liefde weer verwerken :-).


Inge B.  (april 2015)

Bedankt! Gistermiddag besteld en vanmorgen al binnen! Yes!! . En de omschrijving staat op de zakjes, dus dat hoef ik zelf ook al niet meer te doen. Ik ben blij, dus tot de volgende keer.


Holly Holsboer  (april 2015)

Ben zo blij met de Onix en Hematiet oorstekers. Het werd bezorgd in een keurig ingepakt pakketje.....een kadootje! Dank je wel.


Myriam Van Speybroeck  (april 2015)

weer heel tevreden hoor,wat is de kleur van de Chrisopraas kralen mooi,daag9cg


Jeanine de Vries  (april 2015)

Hallo Saskia, Je bent een hartstikke lieve "vriendin" want je hebt me over mijn paniek geholpen met die schitterende donut kralen en die fijne colliers, die je meteen naar me hebt afgestuurd. Nu kan ik met een gerust hart en met mooie spulletjes naar de Lente Fair, waarvoor mijn inspiratie me plots in de steek liet. Ik ben weer helemaal blij-blij-blij!!!
Dank je! Groetjes, Jeanine


Briggitte  (april 2015)

Hoihoi Saskia!
'k Heb nu al best vaak bij je, of bij je laten bestellen..
Ben dan ook meer dan tevreden over de geleverde bestellingen, en kom zeker weer terug :-)
Warme groet, Briggitte.


lidewij  (april 2015)

mooie kwaliteit edelsteenkralen en snel verzonden. Erg blij mee, bedankt!


T. Dietz  (april 2015)

het pakje is snel en goed aangekomen.
De magneet sluiting is mooi en sluit heel goed.
Hartelijke dank en nog een fijne paasdag.


Jeanine de Vries  (april 2015)

De tijgeroogkralen, zijn met glim-oogjes binnengekomen. En ik zat met pret-ogen naar de kralen te kijken, omdat ik weet wat ik met ze ga maken.
Ook ben ik heel blij met de sterling benodigdheden.
Hartelijke groeten, hopelijk kom ik nu wèl door de controle,
Jeanine


wil kamperveen  (april 2015)

Hallo Saskia,bedankt voor het mooie zilver de prachtige kralen en de snelle levering ben er blij mee.
groeten,Wil


Myriam Van Speybroeck  (maart 2015)

Heel appart de Sodaliet kralen met veldspaat,heel tevreden,Myriam


Myriam Van Speybroeck  (maart 2015)

kralen in prima staat ontvangen ,mooi ! ben er heel blij mee,Myriam


S. Venema  (maart 2015)

Snelle levering van de zilveren onderdelen, alles ziet er goed uit .Dank daarvoor.


Loes  (maart 2015)

bedankt voor de mooie kralen en de supersnelle levering , zeker een aanrader.


Gijs Voerknecht  (maart 2015)

Altijd een vriendelijk woord of bericht. Top kwaliteit stenen voor een mooie prijs. Een gelukkige klant :-)


Myriam Van Speybroeck  (maart 2015)

Vandaag myn kralen goed verpakt en in prima staat ontvangen,ze zijn heel mooi,en ik ben er heel blij mee ,ik ga nu aan de slag hoor ,Myriam


marijke siersma  (maart 2015)

Dank je wel voor je snelle bezorging van deze prachtige kraaltjes.
Ik ben er heel blij mee
Hartelijke groet Marijke


Saskia van Namen  (maart 2015)

Bedankt voor de snelle levering en de prachtige kwaliteit kralen! Ik ga er iets heeeeel moois van maken!


Myriam Van Speybroeck  (maart 2015)

hallo! u kralen by Cristal Caves kopen ,daar kryg je geen spyt van,wat zyn ze mooi,en wat een keuze,ook de klantvriendelyheid is een groot pluspunt,en hun site page is om sterretjes van in de ogen te krygen,dus jullie weten waar naartoe.


Suzanne  (februari 2015)

Bedankt voor de snelle levering van de oorhaken.
Fijn dat je even een mailtje sturen om te informeren wanneer
ik ze kon verwachten. Ben er blij mee, ik hang nu niet meer
met mijn oorbellen vast in mijn sjaals....


Martine  (februari 2015)

Gisteren (vrijdag) een bestelling gedaan en vandaag zaterdag voor 1 uur binnen! Dat is nu een goede service! Ik ben zeer tevreden met de sterling zilveren onderdelen en edelsteen kralen.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Groetjes,Martine


Gijs Voerknecht  (februari 2015)

Altijd een vriendelijke persoonlijke service met producten van topkwaliteit.


Roline van Reenen  (februari 2015)

Op zoek naar oorhangerhaakjes kwam ik bij Crystalcaves uit. De goldfilled haakjes zagen er stevig en degelijk uit. En dat klopte inderdaad. Ze arriveerden supersnel, de haakjes voelen degelijk aan en ik heb er direct nog een paar bij besteld. Die werden ook direct de volgende dag verzonden. Ik ben er blij mee de prijs is ook prima voor deze haakjes. Ze zijn veel steviger dan andere die ik wel gekocht heb! Bedankt!


Jeanine de Vries  (februari 2015)

Hallo Saskia, de snoezige donker grijze parels met een fantastische glans, waar je echt blij van wordt, zijn afgeleverd. En...geen verrassing zoals aangegeven, ik ben er ook echt blij mee! Achteraf zijn ze niet geschikt waarvoor ik ze kocht, maar er dwarrelen heel wat ontwerpjes door mijn gedachten waar ik met deze parels goede sier zal maken. Ik hou je op de hoogte.
Heel hartelijk dank voor de snelle aflevering, ik kan nu "goede sier" gaan maken. Mijn handen kriebelen.
Hartelijke groeten van Jeanine


Desiree van Schaick  (februari 2015)

mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al binnen. Super snel en goed verpakt. De kristallen donuts zijn schitterend, ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. De labradoriet rechthoekjes vallen qua kleur helaas tegen: geen van allen heeft die prachtige blauwe gloed typerend voor labradoriet.

Reactie Crystal Caves;
Voor de Labradoriet hebben we inmiddels een passende oplossing gevonden.
Ben je niet helemaal tevreden? Meld het ons dan via de mail!
Het is altijd op te lossen en wij hebben graag tevreden klanten.


Alberta  (februari 2015)

Bedankt voor de snelle levering. Pakje goed ontvangen.


Riet Rutten-Vonk  (februari 2015)

Pakketje goed gearriveerd. Prettig dat jullie de 'very fine' variant van het econoflex draad hebben. Niet iedereen heeft dat en ik gebruik het graag voor fijnere sieraden.


Jeanine de Vries  (februari 2015)

Lieve Saskia,
Dank je voor het compliment, dat je achter mijn kralenkeuze kon staan. En natuurlijk nog een "hartelijk dank" voor de zilveren fournituren die vandaag arriveerden en die zóóó beeldig passen bij de mooie zomerse kralen van de vorige bestelling.
Ik hoop dat de ziekenhuisvitrine die ik voor 2 maanden mag vullen, een heleboel mensen net zo vrolijk en blij kan maken, als ik ben om de sieraden van jouw collectie te maken.
Hartelijke groeten, Jeanine


Jeanine de Vries  (februari 2015)

Hallo Saskia, zoals je weet heb ik reuma en door het koude, sneeuwerige weer heel veel pijn. Daar word ik behoorlijk sneu van. Maar zo net brak de zon door op mijn werktafel, want de beeldige ZOMERSE kralen zijn bezorgd! Veel licht blauw, want dat staat zo mooi op een gebruinde, zomerse huid! Hahaha
Hartelijk dank voor de goede zorgen voor de bestelling (aangetekend enzo) en zo lekker snel in huis!
Hopelijk heb jij net zo'n plezierig weekend als ik. Want ik ben nu niet meer te weerhouden van het kralen!!! Het leukste wat er is!!!
Hartelijke groeten, Jeanine


Martine  (februari 2015)

Hai, pakje goed aangekomen, stenen zijn prachtig!! Dank!


Wilma  (februari 2015)

Dank je wel,
bestelling goed ontvangen, vakkundig verpakt.
En dank je wel voor het meedenken.
Wilma.


Briggitte  (februari 2015)

Mijn bestelling al weer in prima order ontvangen :-)
Wegens een mini-storinkje op deze website een produkt achteraf per bank mogen betalen: prima service: zo kon mijn bestelling toch heel snel verzonden worden: bedankt Saskia :-)


Titia  (februari 2015)

Dank voor de snelle levering van 2 bestellingen. Mooie fluorietkralen. Ga er binnenkort een mooie ketting van maken. Warme groet.


Patricia Burghard  (januari 2015)

Gisteren besteld en vandaag ontvangen. Bedankt voor de mooie kralen en snelle levering


Bar  (januari 2015)

Pakje is goed aangekomen. Prima verpakt. dankjewel


j.spalling.  (januari 2015)

Bedankt voor de snelle levering.


Lida van Hees  (januari 2015)

Pakje is goed en snel (feestdagen!) aangekomen!
Dank ook voor het snelle antwoord via de mail!
Vriendelijke groet!


Desiree van Schaick  (januari 2015)

prachtige kraaltjes, heel snel bezorgd. Heel blij mee.
Was alleen vergeten nog 2 gold filled ringetjes te bestellen, en nu zie ik dat jullie er nog maar 1 hebben :-(


Titia  (december 2014)

De rozenkwarts-kralen en de zilveren clips zijn vandaag goed aangekomen. Ik heb de kralen meteen geregen aan een lichtroze sterke draad en afgewerkt met een gouden slotje, dat ik nog had. Het resultaat ziet er prachtig uit. Ik ben er heel erg blij mee ! Dank voor de goede verzending en de extra 3 kralen 'zomaar' :-) .


Daniëlle  (december 2014)

Pakje goed ontvangen. Bedankt voor de snelle reactie!


doelarie  (december 2014)

hele prachtige valkenoog en rookkwarts.
reuze dank voor extraatje. vrolijk kerst en een blije o zo-
gezond en gelukkige 2015 PROOST.
groeten doelarie


Karen  (december 2014)

Al twee keer mooie parels en zilver bij deze webshop besteld. Hele mooie kwaliteit aan een zeer goede prijs. Dat ik nu weer dingen zit uit te kiezen zegt waarschijnlijk genoeg!


sabine eykens  (december 2014)

Weeral een bestelling mooi verzorgd ontvangen !
Dank je voor de snelle service !


Mary-Lou de Heer  (december 2014)

Bedankt voor de sterling zilveren onderdelen. Pakje goed aangekomen en de artikelen zijn van prima kwaliteit.
Fijne Feestdagen.


Elfride Visser  (december 2014)

Alle bestellingen die ik in de afgelopen maanden heb gedaan zijn goed verzorgd en de artikelen zijn van zeer goede kwaliteit.
De grote lapis lazuli hanger die ik onlangs heb gekocht is prachtig en heel mooi geslepen, ofwel puntgaaf.
De informatie bij de artikelen is heel compleet en gedetailleerd.
Dank voor de goede service.


Jeanine de Vries  (november 2014)

Hallo Saskia,
Wat gebeurd er als je griep hebt en je hele lijf doet pijn, maar de post brengt de bestelling met fluoriet en zilveren fournituren???
Precies.....je vergeet alle ongemakken en zit te genieten van al dat moois!!!!!
Ik voel me al weer een beetje beter.
Dank je wel,
Jeanine


Lana  (november 2014)

Prachtige kralen!
De juwelen die ik er mee maak zijn altijd populair.
Mooie kwaliteit en altijd goede en snelle service!
Goed bezig!


gabrielle van mieghem  (november 2014)

Pakje goed aangekomen weer tip top,mooie lapis met veel pyriet bedankt.Groetjes.


T. Dietz  (november 2014)

vrijdag besteld, zaterdag ontvangen.
Alles mooi en naar wens
dank je wel.


Patricia Burghard  (november 2014)

Vandaag de bestelling in goede orde ontvangen. Ziet er allemaal goed uit. Bedankt.


Mary-Lou de Heer  (november 2014)

Dank jullie wel voor de snelle bezorging en de goede kwaliteit .


gabrielle van mieghem  (november 2014)

Pakje goed aangekomen bedankt.groetjes


Eva Voortman  (november 2014)

Gisteren besteld, vandaag ontvangen - geweldig. Heel erg bedankt en heel veel succes met uw onderneming.

Met vriendelijke groeten,
Eva V.


Marian van den Heuvel  (november 2014)

Hartelijk dank voor de snelle en correcte aflevering van de zilveren achterkantjes. Passen perfect. Top!!!


Chris  (oktober 2014)

Hoi,
Prachtig die aquamarijn, heb er gelijk weer wat bij besteld. Bedankt voor de snelle en zorgvuldige afhandeling!
Tot de volgende keer,
Groetjes Chris


Henjorie Paardekooper  (oktober 2014)

Saskia, de edelsteenkralen zijn weer onwijs mooi. De afhandeling was ook weer super. Hartstikke bedankt en tot de volgende keer.

 

NeleDW  (september 2014)

Heel erg bedankt voor de prima service, Saskia! Hele mooie kralen, altijd snelle, keurige levering. Heel tevreden klant hier :-)


Marja  (september 2014)

Hallo Saskia,
Beetje laat, maar.........pakje in prima staat dinsdag ontvangen.
Ben er blij mee, en ook met het leuke kadootje!
Bedankt, entot de volgende keer


Monique Wollrabe-Hoopman  (september 2014)

Hele prettige service en supersnelle levering van de kralen!
Oorbellen zijn al gemaakt en hangen in prachtige antiek zilveren oorhangers.
Zeker terugkomen!!! Dank je wel.

Hartelijke groet,
Monique


Emmy Zitman van Loon  (september 2014)

ik heb het pakje keurig ontvangen, bedankt


Corry 's-Gravemade  (september 2014)

Net weer een bestelling gedaan en realiseerde me dat ik geen reactie heb gegeven op de vorige bestelling. Komt omdat ik dan direct aan de slag ga met de spullen. Was dus weer puik in orde en nog bedankt voor het kadootje


Jo Husselman  (september 2014)

Snelle levering van de zilveren kralen en .... wat een prachtig kadootje! Een snoer kralen in mn lievelingskleur turkooize.
Ik krijg meteen weer inspiratie!
Dank je wel en tot "bestels"


Pauline Schouten  (september 2014)

Dankjewel voor het leuke cadeautje!!! Verder zijn de serafiniet kralen echt prachtig, mooier dan op de foto.
groetjes,
Pauline


Anneke  (september 2014)

Wat een leuk kadootje bij de bestelling :-) Dank je wel!
En zoals altijd super fijn verpakt, goed beschermd!


Nataliya  (september 2014)

de pakje is aangekomen, alles is helemaal zoals ik heb verwacht, was ook leuk een verrasing kadotje te ontvangen
ik heb nog wat besteld zo verwacht ik ook volgende week te ontvangen.
bedankt voor de goede service


Elly Stembert  (september 2014)

Prima service, snel en goed verpakt afgeleverd.
Ook leuk is het cadeautje wat er in zat!


Paul van Lieshout  (september 2014)

De montageoogjes zijn in goede orde ontvangen!


T. Dietz  (september 2014)

alles in goede staat ontvangen, zeer snel en keurig verpakt
hartelijke dank.


Silvia Risa  (september 2014)

Super bedankt voor de snelle levering van mijn bestelling..
Ook ontzettend aardig en bedankt voor bijgeleverd het cadeau..


Hilde  (september 2014)

De peridot kralen zijn prachtig en de levering snel ! Bedankt en tot de volgende keer.


Marieke  (september 2014)

Geweldige service, bedankt!!


AA Stender  (augustus 2014)

Gisteren om een heel lichtgroene aventurijn donut gevraagd en zojuist gekregen. Inderdaad heel licht groen, precies wat ik zocht. De donut was heel goed ingepakt en meteen verstuurd.
Uitstekende service.


Willy Schanzleh-Stürm  (augustus 2014)

Kralen ontvangen, ben er blij mee, mooie amethyst.
bedankt ook voor de snelle levering
groet willy


Jeanine de Vries  (augustus 2014)

De zilveren spulletjes kwamen zo snel in mijn bezit, dat ik meteen weer aan de slag kan voor de mineralen- en sieradenbeurs, waar ik dood-nerveus voor ben. Hartelijk dank voor je medewerking! Ook hartelijke dank voor de tip om een hoge stoel mee te nemen. Een goed idee, want ik ben maar 154 cm en het publiek zou kunnen denken dat er niemand achter de kraam zat. Hahaha Gelukkig heb ik een stoeltje dat je hoog en laag kan draaien. Je hebt dus niet alleen schitterende kralen en zilveren fournituren, je hebt ook goed advies. Nogmaals dank en tot de volgende bestelling!
Jeanine


Mariëtte Buiting  (augustus 2014)

Hi Saskia,
Het is binnen en ben blij , ben benieuwd hoe softflex zich verwerkt , dank je voor je vriendelijkheid,
groet,

Mariëtte


Wilma Entong  (augustus 2014)

Een hele goede webwinkel! Snelle verzending en goede service. Een aanrader!!


Annette  (augustus 2014)

Vandaag kwam m'n bestelling al ondanks de vakantietijd! En wat voor een bestelling.... Met o.a. prachtige Amazoniet in een uitgesproken kleur en Bali zilver. Ik kom gewoon in de verleiding om er meer van te kopen ;-) Weer hartelijk bedankt voor de superservice!


Silvia Risa  (augustus 2014)

De bestelling in goede staat mogen ontvangen..
Super dank je wel

Groetjes Silvia


Chris  (augustus 2014)

Hoi,

Van de week prachtige saffier en rutielkwarts ontvangen, supersnelle service en zorgvuldig verpakt: hartstikke bedankt weer! Ook handig dat je op de zakjes zet wat erin zit, ik raak wel eens in de war met de afmetingen van bijvoorbeeld kralenkapjes (zucht..).

Tot de volgende keer en groetjes


Desiree  (augustus 2014)

Mooie echte artikelen. Ik heb al drie paar prachtige oorbellen gemaakt en een aantal mooie kapotte kettingen die ik opnieuw heb kunnen rijgen. Ik ben zwaar allergisch, kan alleen tegen zilver en goud. Wat betreft het zilver, die is van een echte en goede kwaliteit.


Nele De Wilde  (augustus 2014)

Prima service, heel snelle levering. En ondertussen heb ik mezelf al een mooie ketting gemaakt. Bedankt!


monest riestra  (augustus 2014)

bestelling compleet, goed en snel binnen.
bedankt voor de goede service


Annette  (juli 2014)

O o o wat een prachtige kralen en hangers heb ik vandaag gekregen! Supermooi en ook nog eens supersnel ;-) Dankjewel en tot de volgende keer.


Ulrich Wanga  (juli 2014)

Super mooie stenen en goede levering.. Prijs kwaliteit verhouding zeer te vreden over. Zeker de moeite waard wat te bestellen..


Corine  (juli 2014)

Dank voor de zorgvuldig ingepakte zending mooie snoeren. De zilveren slotjes zijn prachtig afgewerkt! Mvg, Corine


Jeanine de Vries  (juli 2014)

Hallo Saskia,
Behalve voor de razend snelle aflevering van de kralen, wil ik je ook hartelijk danken voor de mooie malachieten, die ik zo "dringend" nodig had. Ze zijn een half uur geleden door de bus gegleden en ik heb de ketting al op een proefdraad zitten, omdat ik zooo nieuwsgierig was hoe het er uit ging zien. Vaak heb ik een ontwerp in mijn gedachten, maar...hoe ziet dat er uit in het ècht? Nou, ik akn je verzekeren SCHITTEREND!!!
Dank je wel voor alle goede zorgen en medewerking. Ik zit hier gelukkig te zijn en mijn weekend kan niet meer stuk!
Lieve groeten,
Jeanine


Jeanine de Vries  (juli 2014)

Hallo Saskia,
Wat zijn die shattuckiet kralen schitterend! Niet alleen om naar te kijken maar ze voelen ook zo lekker aan. Ik kan niet wachten om er een mooie ketting van te maken en die lekker om mijn hals te voelen.
Hartelijke groeten,
Jeanine


Chris  (juli 2014)

Vandaag de kralen ontvangen, heel erg blij mee. Kralen die ik bijna nooit meer tegen kom: prachtige kleur chrysopraas en superkwaliteit jadeiet! Hartstikke bedankt en tot een volgende keer.


Elvira  (juli 2014)

Bedankt voor de snelle verzending van de tweede bestelling die ik bij je heb gedaan. Opnieuw is alles zorgvuldig verpakt en zijn de kralen en andere producten van erg mooie kwaliteit!


Jeanine de Vries  (juni 2014)

Lieve Saskia,

Het pakje is zo net gebracht en ik ben er erg blij mee, want nu kan ik de oorbellen voor de jarige afmaken met die mooie haken.
De andere artikelen zijn ook erg welkom, want van knijpkralen en ringetjes in alle soorten en maten, heb je nooit genoeg. Dat Soft Flex draad is ook heerlijk om mee te werken.
Die winkel in Ootmarsum, die mijn sieraden in de vitrine heeft en verkoopt, bestelde ook brillenkoordjes bij me, maar ik had geen oogjes, nu wel!
Hartelijk dank voor de snelle afwerking van mijn bestelling.

Hartelijke groeten,

Jeanine


Margriet Moerenhout  (juni 2014)

Vandaag heb ik uw kralen ontvangen. Alls is naar wens op één soort na: de tijgeroog en valkenoog kralen zouden drie kleuren hebben: ook de rode (bij mij bekend als Stierenoog) Deze kleur ontbrak echter. Die had ik juist wel graag willen hebben. Is hier nog iets aan te doen?


J.Pijpers  (juni 2014)

Hartelijk dank, pakje goed ontvangen! Zeer goed verpakt. Stenen zijn naar wens! Zoals omschreven op de website.


Silvia Risa  (juni 2014)


Bedankt, ik heb mijn bestelling mogen ontvangen. En super voor de snelle verzending..ook hiervoor mijn dank.
Groetjes Silvia


Karin  (juni 2014)

Hangertje vandaag al ontvangen,super snel en heel goed verpakt met nog info er bij.Prima service!


marjo v duivenbode  (juni 2014)

Alles is prima dedankt voor de snelle service


bianca lanza  (juni 2014)

Pakje snel verstuurd, de volgende dag na bestelling al binnen.


Rezie  (juni 2014)

hartelijke dank voor het snelle en goed verzorgd pakketje.


RICHARD  (mei 2014)

SNEL EN GOED VERZONDEN
PROFICIAT


Sharon Wilcke  (mei 2014)

Bedankt voor de snelle service. Ben er blij mee. Tot de volgende keer. Groetjes Sharon!


son  (mei 2014)

Vanuit een regenachtig Doetinchem even een berichtje dat het pakje weer goed is ontvangen.Het slechte weer vraagt om creativiteit dus ik ga direct weer aan de slag.Gouden kraaltjes liggen als kleine zonnetjes hier al voor me te wachten.Saskia dank je wel.


M.Georgiew  (mei 2014)

Gisteren besteld vandaag ontvangen, snelle levering, prima kwaliteit zeker tot de volgende keer


Jeanine C. de Vries  (mei 2014)

Hallo Saskia, de serafinietjes zijn zo net bezorgd. Hartelijk dank voor de snelle verzending en het kadootje, een wees-serafinietje! Hahaha Weet je hoe moeilijk het was om aan serafiniet te komen?? Ik had járen geleden wat aangeschaft, maar te weinig voor een sieraad en daarom bleven ze maar liggen. Kan je je voorstellen hoe blij ik was toen ik nog een snoertje bij jou vond! Je hebt altijd van die mooie aparte kralen. Hartelijke groeten, Jeanine


Kasia Faaij  (april 2014)

Pakje is aan gekomen,bedankt.
Ik ben heel blij en weer besteld.
groeten


marjo van duyvenbode  (april 2014)

Pakjes zijn aan gekomen bedankt supper


astrid adolfs  (april 2014)

Super snel en goed bezorgd. Bedankt


Gijs Voerknecht  (april 2014)

2 mooie colliers van lavasteen en carneool.
Zoals altijd de volgende dag al geleverd.


marianne graven  (april 2014)

Prachtig het collier van Chrysocolla stenen!
Ik bestel beslist weer!


Cora Hellings  (april 2014)

Van daag mijn bestelling ontvangen. Dank je voor de supersnelle levering!! Het ziet er allemaal heel goed uit. Ben er blij mee :-)
Groetjes, Cora


Jeanine C. de Vries  (april 2014)

Hallo Saskia,
De donuts en donuthangers zijn vandaag bezorgd. Heel hartelijk dank voor de snelle afzending, nu kan ik dit weekend aan de hobbymarktspullen werken. Ik heb er zin in!
Hartelijke groeten,
Jeanine


Berit Kaptein  (april 2014)

Hallo Saskia,

Wat een verrassing toen ik net thuiskwam! Hartelijk dank voor de super-service! Ben heel blij met deze prachtige stenen :) Hartelijke groeten,


Marian van den Bos  (maart 2014)

Wat een geweldige snelle service, al voor het geld binnen was is het pakje al verstuurd omdat ik zo dringend om verlegen zat, ik was hier geen klant maar word dit zeker, echt TOP!!


Claudia  (februari 2014)

Alles goed aangekomen en naar wens, bedankt!


gaby van mieghem  (februari 2014)

Pakje goed ontvangen,bedankt voor de kleine attentie.En spoedig herstel van de griep!


Dominique  (februari 2014)

Alweer prachtige items ontvangen, ik ben fan!!
Zeker tot nog een keer!!


Annette Goedegebuure  (februari 2014)

Alles goed aangekomen. En alles naar wens. Bedankt voor de goed en snelle levering.


Gijs Voerknecht  (februari 2014)

Weer een bestelling geplaatst en deze werd als vanouds goed verzorgd en snel bezorgd. Een tevreden klant. Bedankt Saskia.


T Dietz  (februari 2014)

alles keurig en naar wens ontvangen.
de tijgeroog kralen zijn heel mooi.


Jeanine C. de Vries  (februari 2014)

Hallo Saskia,
De agaatkralen en de oorstekers zijn vandaag gearriveerd. Ik ben met beide artikelen erg blij, ook al omdat ik de ketting, die nog wat kralen nodig had, nu kan afmaken. Maar speciaal ben ik blij dat ik de Soft Touch rijgdraden weer in huis heb. Persoonlijk vind ik deze de beste op de markt.
Hartelijke groeten,
Jeanine


miep van der lugt  (februari 2014)

Hallo Saskia,

Ik heb de bestelling al binnen hoor, super snel. Bedankt.

Groetjes Miep


Son Jansen  (januari 2014)

Hallo Saskia,Vandaag alles weer naar volle tevredenheid ontvangen.Hartelijk dank en tot de volgende bestelling.
met groet,
Son


Mathieu Mattheij  (januari 2014)

Snel en goed!


Holly Holsboer  (januari 2014)

Vandaag mijn bestelling ontvangen en wat ben ik weer blij! Bij elke bestelling ben ik altijd weer verrast. Dank je wel Saskia voor alle moois.


Rezie  (januari 2014)

alles weer snel en naar tevredenheid ontvangen
hartelijke dank.


Simone  (januari 2014)

Nog steeds erg blij met deze webshop! Waar voor je geld: je koopt edelstenen en ontvangt edelstenen. En geen geverfd glas of baksteen. Tel daar de goede service bij en ik blijf trouwe klant! Ga zo door, er kunnen mij niet genoeg losse edelstenen in het assortiment zitten. ;-)


Son  (januari 2014)

Alles weer prima ontvangen.Mijn dank hiervoor.Tevens wens ik U een goed 2014 toe.
met vriendelijke groet,
Son Jansen


 (januari 2014)

Pakketje in goede staat en zeer snel ontvangen. Dank hiervoor!


Gijs Voerknecht  (december 2013)

Hallo Saskia, ik heb nu al meerdere keren bij je kralen, draad en toebehoren gekocht. Iedere keer ontving ik al de volgende dag een enveloppe met daarin keurig verpakt de verschillende artikelen. Prima service.
Ik kijk regelmatig op je site en bekijk dan alle edelstenen en kan hierbij echt genieten. Complimenten voor de zeer goede foto's op je site.


S.I. Jansen-Brouwer  (december 2013)

Saskia,
De bestelling tot volle tevredenheid ontvangen.
Tot de volgende keer...
Son


liliane cailliau  (december 2013)

Bestelling zeer goed aangekomen,
prima in orde.
Bedankt en tot de volgende keer.


gabrielle van mieghem  (december 2013)

Beste Sas,pakketje goed en snel ontvangen.Groetjes uit Antwerpen


Jeanine C. de Vries  (november 2013)

beste Saskia, vanddag de bestelling ontvangen en meteen aan de slag gegaan met de Soft Touch very fine draad. Héérlijk gekraald! Ik ben van plan om voor de iets zwaardere kralen ook de fine draad aan te schaffen. De leren veters zijn inderdaad soepel en mooi van kleur. Je ziet me snel terug op jouw site!
Jeanine


Charlotte van Drumpt  (november 2013)

Geweldig tot mijn verrassing vandaag om half zes nog alles ontvangen.
Heel blij had er dit weekend niet meer op gerekend!


Gijs Voerknecht  (november 2013)

Mooie streng turkoois. Snel geleverd en goed verpakt. Een tevreden en terugkerende klant


marjolijn duit  (november 2013)

Hallo het pakketje is lekker snel en goed ontvangen mooie kwaliteit van de stenen zien er goed uit en het zilver ziet er ook goed uit kom zeker terug als klant ook omdat het prijs vriendelijk is
vr gr Marjolijn


Jeanine C. de Vries  (november 2013)

Een van mijn lievelings stenen is Malachiet. Vandaag de prachtige donut van die steen ontvangen.
Heel hartelijk dank voor de snelle levering en het is inderdaad de donut die op de site was gefotografeerd.
Met hartelijke groeten,
Jeanine


Corry 's-Gravemade-Makkus  (oktober 2013)

Bestelling ontvangen, ben erg blij met alle mooie spullen, vriendelijke groet, Corry .


Annette Ouwehand  (oktober 2013)

Beste Saskia,

Ik heb weer hele mooie zilverspulletjes binnen gekregen!
En ook weer zo zorgvuldig ingepakt. Dankjewel!
Dat soft touch draad heb ik nog niet geprobeerd maar het voelt erg prettig en lijkt iets zelfs iets dunner dan de originele (ook al staat dezelfde diameter vermeld).
Ik ga me deze winter zeker niet vervelen ;-)
Tot de volgende keer.
Hartelijke groet, Annette


mpj vet  (oktober 2013)

Hartelijk dank voor de mooie rijgkastjes, het kadootje en de snelle levering!
Tot een volgende keer.


Corry 's-Gravemade  (oktober 2013)

Supersnelle zending. En naar volle tevredenheid, de fluorietdonut is heel mooi. Zal zeker meer bij jullie gaan bestellen, vriendelijke groet Corry


T Dietz  (oktober 2013)

de bestelling naar tevredenheid ontvangen.
hartelijke dank.


Gea  (oktober 2013)

Lekker snel gekregen en het ziet er heel mooi uit!


Mary  (september 2013)

De service van Crystal Caves is fantastisch .
Ben daar heel blij mee ,als je niet tevreden bent met de kleur ,mag je het zonder zeuren terug sturen.
Geweldige service.


Vanessa Van noorloos  (september 2013)

Goede, snelle en vriendelijke service!


Danielle van Splunter  (september 2013)

Kralen goed verpakt erg mooi van kleur
Ik ga een mooie ketting maken
Groet Danielle


Annette  (september 2013)

Goede middag Saskia,

Wat een heerlijke spullen heb ik weer ontvangen! Onder andere prachtige Apatiet. Heb al een tijdje lopen zoeken naar die kleur dus ik ben er heel blij mee. En wat ik ook superfijn vind, is dat alles zo keurig in aparte zakjes is verpakt met een stickertje waarop de inhoud is vermeld. Heel handig voor zo iemand als ik die graag wat in voorraad heeft en later weer wat bij wil bestellen.
Dankjewel en tot de volgende keer.


T Dietz  (augustus 2013)

gisteren besteld, vandaag ontvangen
en alles is naar wens.
hartelijke dank


Annette  (augustus 2013)

Vandaag de zilverspulletjes ontvangen. Hele mooie spulletjes! Hartelijk dank voor de zorgvuldige afhandeling. Ik kom binnenkort weer winkelen.
Vriendelijk groet, Annette


Vanessa Van noorloos  (augustus 2013)

Supersnelle verzending, en vriendelijke service. Een aanrader!


Simone  (augustus 2013)

Prima service, snelle afhandeling
en kwalitatief goede stenen!
Maar weer een bestelling gedaan.


Liliane  (augustus 2013)

Dag Saskia,
Ik heb vandaag mijn bestelling goed aangekregen.
Alles was tip top in orde, bedankt daarvoor!

Groetjes, Liliane.


Conny van der Wal  (juli 2013)

Supersnelle levering en alles goed ontvangen! Zeker tot een volgende keer!


Simone  (juli 2013)

echte stenen en geen geverfd glas!
volgende bestelling is de deur uit.


Marlies  (juli 2013)

Pakje gisteren aangekomen. Snel en helemaal naar wens!


Mary-Lou  (juli 2013)

Bedankt voor de kralenkapjes en het extraatje.
Leuk!


Letty Broeders  (juni 2013)

Vandaag mijn pakketje in goede orde ontvangen.
Mooie kralen en ook de kralenkapjes zijn super mooi.Bedankt voor de snelle levering.

Met vriendelijke groeten,Letty93


Janneke  (juni 2013)

Alles supersnel ontvangen (de volgende dag) waar ik heel blij mee was. Alles netjes verpakt, en de materialen zien er prima uit. Al met al een tevreden nieuwe klant!


Holly Holsboer  (mei 2013)

Vandaag mijn Donut edelsteen en zilveren houder ontvangen. Ben zo blij..het ziet er nog mooier uit dan dat ik gehoopt had.
Dank hiervoor.


Patricia  (mei 2013)

Mooie kralen en snel geleverd. Meteen aan de slag gegaan met dochterlief: oma was helemaal blij met de door haar kleinkind gemaakte armband van tijgeroog en onyx op een goldplated memory wire.


Marianne Loppersum  (mei 2013)

zeer snelle levering, alles naar wens.


Bas  (mei 2013)

Dank voor je snelle levering!
en dat zelfs op een vrije dag...
Mooie spullen.

top en bedankt


C.H. van der Ploeg  (april 2013)

Ik heb woensdag mijn bestelling goed ontvangen!!
Heel erg bedankt, ben er gelijk mee aan de slag gegaan!!
Heb wel moeite met het bevestigen van de knijpkraalverberger en het slotje, omdat ik nog niet zo lang bezig ben.


Jo Husselman  (april 2013)

Snel geleverd en een duidelijke sympathieke site.
Groet


Maria R  (maart 2013)

Snelle levering!!! Mooie spullen. Leuk!!


Jeanine C. de Vries  (maart 2013)

Lieve Saskia,
Voor een goede vriendin had ik als verjaarscadeau'tje een lange ketting gemaakt. Maar ze vertelde me dat ze helemaal niet van lange kettingen hield. Dank zij jou, Saskia, heeft ze veel plezier van de ketting omdat ze extra van mij de bij jou gekochte parelclip heeft gekregen. Je hebt op jouw site dus niet alleen hele mooie spullen, maar ook practische!
Ik ben heel blij jouw site gevonden te hebben.
Hartelijke groeten,
Jeanine


J. Geurts  (maart 2013)

Saskia, dank je wel voor de snelle levering. Ik ben blij met de kralenstoppers. Ze zijn top.
Het soft flex draad is erg prettig.

Groet, Jet


Marga Buijs  (maart 2013)

Beste mensen,
Wat bijzonder om te zien hoeveel zorg jullie hebben besteed aan mijn pakketje, dat heb ik niet eerder meegemaakt. Hoe alles zo goed beschermd is ingepakt, top! En wat vind ik de edelstenenkralen schitterend, ik ben er echt heel erg blij mee hoor. Ik had nog niet eerder bij jullie besteld maar ik ben echt compleet verrast dat er nog zulke webwinkels zijn die zoveel moeite doen en ook ontzettend mooie spullen verkopen.
En ben erg blij dat ik het nu weet en zal jullie zeker aanbevelen.
Dank jullie wel!


Lettie van Ooijen  (maart 2013)

Bedankt voor de snelle levering Saskia.


Gijs Voerknecht  (februari 2013)

Fantastisch, nog maar net besteld en vandaag kwam mijn bestelling al. Alles keurig verpakt. Ik kom graag een volgende keer terug op de site om wederom een bestelling te plaatsen.


Mary  (februari 2013)

De bestelling weer perfect ontvangen, de kralen zijn mooi.


Gijs Vorknecht  (februari 2013)

Ik ben erg tevreden over de snelle levering. Alle items waren goed en apart verpakt. Kortom: er wordt zeer zorgvuldig omgegaan met je bestelling. Ik bestel in de toekomst beslist weer bij Crystal Caves.


Anneke  (februari 2013)

Heel tevreden over de bestellingen bij Crystal Caves! Elke bestelling wordt goed verpakt en netjes afgerond.
Ook over de materialen ben ik meer dan tevreden.


J. Geurts  (februari 2013)

In het weekend de bestelling weggedaan en vandaag al bij mij thuis. Supersnelle levering. Goed verpakt
Het zilver en de Softflex is naar wens.
Tot een volgende bestelling.
Groet, Jet


Jeanine C. de Vries  (februari 2013)

Wat een snelle aflevering van mijn bestelling!
Dank je wel, Saskia. Ook voor de streng schitterende lapis lazuli schijfjes, echt AAA klasse. Zo gelijk van dikte (eigenlijk moet ik zeggen "dunte") :) en maat. Alles was ook prachtig verpakt. Ik ben er erg blij mee.
Tot de volgende keer! Je komt niet meer van me af! Hihihi
Jeanine


Nelly van der Zee  (februari 2013)

Snelle verzending en het pakje is zaterdag bezorgd. Mooie kralen. Ben er blij mee.


Petra  (januari 2013)

De mooie barnsteenarmband was snel bezorgd. En dat in de sneeuw. Leuk mailoverleg met Saskia.
Groetjes en bedankt.


Jeanine C. de Vries  (januari 2013)

Hallo Saskia,de dikke Labradoriet-kralen zijn net bezorgd. Heel hartelijk dank! De kralen die je me stuurde, passen prachtig bij de hanger die ik al had! Beter kan niet! Ik ben heel blij en dat is meteen een goed begin van het weekend.
Met hartelijke groeten,
Jeanine


T Riphagen  (januari 2013)

Zoals de vorige keer was het pakketje binnen twee dagen in huis..........Hartelijk dank en tot de volgende keer.


I.van Hauwe  (januari 2013)

Beste Saskia,
Bedankt voor de supersnelle service en succes met de zaak.


Dasa  (januari 2013)

Hoi Saskia,

Nadat mijn pakketje de eerste keer niet was aangekomen door de post heb jij de order geheel kosteloos nog een keer op de bus gedaan. Gelukkig kwam hij deze keer wel aan. Super service zeg!! Petje af! Heel hartelijk dank en al het goeds voor 2013 :)


M.M.C. Ooms - van der Kreeft  (januari 2013)

Hallo Saskia,

Het pakje is goed aangekomen, de kralen zijn erg mooi, ga er een mooie ketting van maken.
Wens jullie nog de beste wensen voor 2013.
Gr. Marianne.


jeanine C. de Vries  (januari 2013)

Dank je wel voor de snelle aflevering van de twee bestellingen. De kralen en de zilveren spullen zijn prachtig en stimuleren me om er mooie dingen mee te maken. In ieder geval, ga ik daar mijn best voor doen.
Hartelijke groeten en tot de volgende keer,
Jeanine


Titia Riphagen  (januari 2013)

Bedankt voor de snelle levering
Als ik weer wat nodig heb weet ik jullie tevinden.....
Grt. T


Margriet Louise Dijkstra  (december 2012)

Hartelijk dank voor de snelle levering en de goede verpakking! Ik ben erg blijk met de mooie edelsteen kralen en ga er direct mee aan de slag. Graag tot een volgende bestelling, die niet lang op zich zal laten wachten! Nogmaals bedankt, met vriendelijke groet Margriet Louise!


Conny van der Wal  (december 2012)

De bali zilver bloemetjes zijn snoezig, en de amazoniet vlinders ook! Alles goed aangekomen, supersnel. Tnanks!


Corrine Fikse  (december 2012)

Hallo Saskia,

Ik heb pas gisteren laat in de middag het pakje
ontvangen. De post doet er dus nu lang over om iets te bezorgen. Zeker i.v.m de kerstkaarten neem ik aan.
Het was net als de vorige keer, keurig verpakt,mooi materiaal, en alles zeer correct afgehandeld. Zeer tevreden dus,TOP !! Tot de volgende keer!

Ik wens je alvast fijne feestdagen, en al het goede
voor 2013 !!!! Groetjes; Corrine


hilde  (december 2012)

Hallo Saskia,
Alles is veilig toegekomen, wel op 2 verschillende dagen...
Prachtige aquamarin ea..
Bedankt,

Groetjes,
Hilde


Connie Knol  (december 2012)

Ik heb zojuist mijn pakketje ontvangen en ben erg tevreden over de produkten en de snelle service.


een vaste klant  (december 2012)

Dag Saskia,
Het pakje is weer helemaal goed aangekomen en de kralen zijn zoals altijd helemaal goed.Wat heb je het goed verpakt verzonden.Tot de volgende bestelling.groeten M.


jeanine C. de Vries  (december 2012)

Beste Saskia, wat buitengewoon vriendelijk om de bestelling meteen te verzenden. De sponskoraal donut is werkelijk schitterend en met die gouden donuthanger een cadeau waarvoor ik me niet hoeft te schamen dat ik geen inspiratie had. Heel hartelijk dank voor alle medewerking. Ik ben nogal een kleffe persoon, dus een dikke knuf. En natuurlijk de beste wensen voor prettige feestdagen en een succesvol 2013.
Hartelijke groeten, Jeanine


Margriet van der Heijden  (december 2012)

Volgens mij heb ik al vaker een reactie geplaatst hier! Maar nogmaals: Crystal Caves vind ik een toporganisatie qua afhandeling van bestellingen, levering, en kwaliteit van alle produkten!! Ook prijs/kwaliteit is heel erg goed! Ik hoop hier nog heel lang mijn kralen te kunnen bestellen. Dank!


Marianne Ooms - van der Kreeft  (november 2012)

Hallo
Het pakje is goed aangekomen en ik ben heel blij met de Lapis lazuli kralen. Bedankt voor de goede service.
Groeten Marianne.


Maureen  (november 2012)

Dank voor de prachtige kralen die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ga gelijk aan de slag!


liliane cailliau  (november 2012)

Bedankt, mijn bestelling is vandaag goed aan-
gekomen! Groetjes en tot de volgende keer.
Liliane.


Mylene  (november 2012)

Net mijn pakketje ontvangen, de stenen kralen zijn nog mooier dan gedacht! Echt heel erg bedankt voor de supersnelle levering!


Mary Van wijgaarden  (oktober 2012)

Alles weer perfect ontvangen .
Mooi verpakt !Helemaal tevreden dank je wel
Hg Mary


vanmaele hilde  (oktober 2012)

Hallo, alles veilig toegekomen! Thxs..
Groetjes, Hilde


Mary Van wijgaarden  (oktober 2012)

Alles perfect ontvangen
Hartelijke groet mary


Jeanine C. de Vries  (oktober 2012)

Wat een prachtig zilverwerk heb ik ontvangen! Dat kapittelslot met drie verlengringen, vind ik heel bijzonder en de barok donuthouder is schitterend. Het advies betreffende de coated steel draden was echt heel fijn, want nu heb ik precies wat ik wilde.
Hartelijk dank,Jeanine


Frieda van Rooijen  (oktober 2012)

bedankt , in goede orde ontvangen.
Met vriendelijke groet ,
Frieda.


Frieda van Rooijen  (september 2012)

in goede orde aangekomen , heel tevreden , dank u wel.
Met vriendelijke groet.
Frieda van Rooijen.


den Boogert  (augustus 2012)

Hartelijk bedankt voor de snelle verzending! Het slotje is goed aangekomen.

Vriendelijke groeten


Jeanine C. de Vries  (augustus 2012)

Dolblij ben ik met de granaten en de parels. Het is n.l. zo prettig als je een ontwerp in je hoofd hebt en de te gebruiken, bestelde materialen voldoen niet alleen, maar zijn mooier dan gedacht. Hartelijk dank voor de prachtige kwaliteit van de kralen.
Hartelijke groet,
Jeanine


Anjes Heg  (augustus 2012)

Hartelijk dank, de oorbelhaakjes zijn goed aangekomen,

Met vriendelijke groeten,
Anjes


Mechtelt Gerrits  (juli 2012)

Ik wilde graag een mala ketting maken voor een familielid. Na een geweldig advies via de telefoon, de benodigde materialen de volgende dag al thuis. GEWELDIG !!!
 


Mechtelt Gerrits  (juli 2012)

Goed verzorgd het pakje ontvangen.
Het voldeed ook precies aan het bestelde produkt.
Zal zeker vaker bestellen.


Jeanine C. de Vries  (juli 2012)

Mijn dag begon een beetje somber, maar nadat de post was geweest met de bestelling van Crystal Caves, brak meteen de zon door in mijn hart! Wat ben ik blij met al die mooie kralen en het Sterling zilver. Ook hartelijk dank voor het meesturen van de later bestelde parelmoer donut.


Ingrid Nehmelman  (juli 2012)

Snelle service. Prachtige edelsteen donuts! Heel blij mee!


M van der lugt  (juli 2012)

Bedankt voor de snelle levering.
De slotjes zijn weer prachtig.
Tot de volgende keer.
mvg,Miep


j b van Heek  (juli 2012)

Ik was inderdaad even er op uit.
Hartelijk dank voor het vinden van het huisnummer en het pakje. j b van heek


Jeanine C. de Vries  (juli 2012)

Voor me op tafel ligt een schat aan prachtige malachiet kralen. Ze zijn echt SCHITTEREND!
Hartelijk dank voor de perfecte afhandeling van de bestelling. Hier zit een gelukkig mens!
groeten,
Jeanine


M.E. Eshuis-Kootstra  (juni 2012)

Gisteren aangekomen prachtige leren veters van geitenleer. Heel soepel,is heel mooi te vlechten voor een wraparmband. Ik kan weer aan het werk.


Jeanine C. de Vries  (juni 2012)

De bestelling werd zojuist bezorgd. Alles was prima in orde. Ik kan weer rijgen dat het een lieve lust is, met die 3 spoelen econoflex (ik vind dat een van de beste merken staaldraad).
De pyriet is ook prachtig. Ik ben dol op "fool's gold".
Hartelijke groeten,
Jeanine


Frieda van Rooijen  (mei 2012)

prachtige stenen , bedankt voor de goede verzending (verpakking).


Megan Grant  (mei 2012)

super snel, bedankt!


Dicky van der Wal Veldkamp  (mei 2012)

Geweldig! Keurig afgeleverd, precies wat ik ervan verwacht (gehoopt) had! En alles binnen 4 dagen geregeld. Hartelijk dank!


dutrieux  (mei 2012)

pakje ontvangen, tis goed spul.
Dank


Biocure  (april 2012)

Zeer snelle verzending, aangenaam en correct contact. Mooi zilver, uitgebreide keuze van materialen. Nog van harte bedankt voor het vertrouwen en begrip !


Jac Passchier  (april 2012)

Ik ben weer erg blij met de steen! En wat een prima verzending. Tot de volgende keer.

Jac


wendy correlje  (april 2012)

Binnen 24 uur na besteld te hebben in huis... Geweldig, dankjewel!


Chariek  (april 2012)

Perfect allemaal ik ben heel tevreden .


hilde vanmaele  (april 2012)

Hallo, bestelling goed toegekomen... Mooie materialen zoals altijd.. Thxs.

Groetjes,
Hilde


wies fermie  (april 2012)

Alles naar wens. Met groet Wies


Vera Kluyskens  (april 2012)

de bestelling vandaag in goede orde ontvangen, hartelijk dank voor de snelle levering


Paula van der Meer  (maart 2012)

Hallo Saskia, ik heb mijn onyx streng ontvangen zijn mooie kraaltjes maar het zijn er 182 st. dus voor de volgende klant geen 200 maar 182.
Een hele vlotte verzending en wel op maandag erg uitzonderlijk. bedankt
vriendelijke groeten Paula.


Miep van der Lugt  (maart 2012)

Ik heb het pakje gisteren al binnen gekregen.
Bedankt.

Groetjes,Miep


Gijs Voerknecht  (maart 2012)

Prachtige bergkristallen donuts binnen 1 dag geleverd. Top +++++++++


Marja Schot  (maart 2012)

Dank voor de bestelling; vandaag aangekomen. Het zag er verzorgd uit.
Groetjes,
Marja


LILIANE  (maart 2012)

Hallo,
Mijn bestelling is vandaag goed aangekomen.
Groetjes en bedankt!
Liliane.


Menny valenteijn  (februari 2012)

Zaterdag de bestelling gekregen. Keurig verzorgd! De onyx ovalen zijn geweldig. Bedankt, Menny Valenteijn


Iris van Ginkel  (februari 2012)

Mooie kwaliteit :-) En met zorg verpakt. Tof! Groet, Iris uit Roermond


Sophie  (januari 2012)

Beste Saskia,
Vandaag de rhodoniet en chrysopraas hangers ontvangen! Prachtige kwaliteit van zowel van de stenen als de setting. En doordat het buishangers zijn, dragen ze heel mooi, kunnen ze niet kantelen. Echt een aanwinst dus! Bedankt weer voor de keurig verzorgde aflevering, groetjes,

Sophie


Hanny Pastoor  (januari 2012)

De zending is goed ontvangen en is volledig naar wens en verwachting.
Hartelijk dank voor de snelle verzending en goede service.

Met vriendelijke groeten,
Hanny Pastoor
Hoogvliet


Corry Mulder  (januari 2012)

Ik had al een keer een reactie gestuurd, maar kennelijk niet naar het goede adres.
Het pakje is aangekomen en de kristallen zijn inmiddels naar China. Héél gaaf!
Hartelijke groet, Corry


Willy Schanzleh-Stürm  (januari 2012)

Snelle levering, prachtige bergkristal, kom zeker terug
groetjes Willy


Corry Mulder  (januari 2012)

Hallo Saskia,
De kristallen zijn goed aangekomen.
Ze zijn geheel naar wens. Nú nog naar China!
Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.
Groetjes,Corry


Frieda Hofland  (januari 2012)

alles goed ontvangen. zeer tevreden


Wendy C  (januari 2012)

Dank voor de snelle levering van de door mij bestede kralen en benoigdheden voor het maken van sieraden.... Erg mooi!


Sophie  (januari 2012)

Goedemiddag, de prachtige dendritische agaat hanger is vrijdag in goede orde aangekomen, ik ben er heel blij mee! Het rubber collier is ook helemaal goed! Bedankt voor de snelle aflevering en tot een volgende keer,
groetjes van Sophie


f hofand  (januari 2012)

alles goed aangekomen groetjes frieda


Hanny  (januari 2012)

Pakje is goed aangekomen, danku.


liliane cailliau  (januari 2012)

Hallo,

Ik heb zojuist mijn bestelling van u goed ontvangen. Bedankt en groetjes,
Liliane.


liesbeth karels  (december 2011)

Ik heb me spullen binnen hoor!
Heel mooi en altijd op tijd binnen.
Super!! Tot de volgende keer.


liliane cailliau  (november 2011)

Hallo,
Ik heb zojuist mijn bestelling aangekregen.
Alles was tip top in orde!
Zeker en vast tot de volgende keer.

Bedankt en groetjes van Liliane.


Gonnie Passies  (november 2011)

Ik heb de bestelling weer ontvangen en wat zijn de Jade stenen prachtig zeg!
Ga ik mooie oorbellen van maken!
De Rookkwarts kralen zijn idd, mooi afgewerkt.
ben weer heel blij,
tot de volgende keer!
Groetjes Gonnie


Monique  (november 2011)

Vandaag mijn 2e bestelling ontvangen. Complimenten voor de hele snelle levering (gistermiddag besteld!) en het goede verpakken.
Bedankt!


hilde vanmaele  (november 2011)

Hallo, alles is vandaag goed toegekomen.
Groetjes,Hilde


Jonna  (november 2011)

De kleur van het apatiet splitcollier is in het echt werkelijk fantastisch. Nog veel mooier dan op de foto!


Meta Yvonne Dijkmans-van den Bergh  (oktober 2011)

Ik ben zeer tevreden met de stenen en de hangers. Vorige week woensdag bij iemand gezien toen besteld en gisteren al in huis.


lies laros  (oktober 2011)

mijn bestelling is gisteren aangekomen. ben er reuze blij mee.
heel erg bedankt voor de snelle en correcte levering!!
mvg liesbeth


inge dane  (oktober 2011)

Bedankt voor de mooie kralen en snelle verzending, groet Inge


Jet  (oktober 2011)

Wederom een pakketje ontvangen met mooie malachiet kralen en prachtig zilveren kralenkapjes.
Tot een volgende bestelling.
Volg je website.
groet, Jet


hilde vanmaele  (oktober 2011)

Hallo, vandaag zijn de mooie kralen toegekomen.
Bedankt!
Groetjes,Hilde


J. Room  (oktober 2011)

Het pakje is goed aangekomen.


Jonna  (oktober 2011)

Ik heb verschillende kralen van carneool besteld en ze zijn net geleverd (heel snel!). Ze zijn werkelijk prachtig. Dit gaat een heel bijzonder collier worden! Grote ringen gevuld met o.a. vlinders en bloemen gesneden uit carneool.


gerdien hamaker  (oktober 2011)

ik heb vandaag het pakje ontvangen. en de spullen zijn compleet en na wens.
mijn dank hier voor.
groetjes gerdien


liliane cailliau  (september 2011)

Hallo,
Ik heb zojuist de ringetjes aangekregen.
De verzending was prima in orde, waarvoor mijn dank!
Ook het verwittigen van u dat het een dagje later zou komen wegens ziekte, vind ik enorm fijngevoelig,
dat gebeurt niet dikwijls in het internet wereldje.
Dus over heel de lijn een zeer tevreden klant!
Groetjes, Liliane.


Miep van der Lugt  (september 2011)

Hallo,
Ik heb de kralen binnen gekregen.
De pareltjes zijn heel mooi. Bedankt voor de snelle levering.
mvg,Miep


M.M.A. van de Ven  (september 2011)

bedankt voor het prachtige materiaal en de keurige verpakking.
marina


Margriet van der Heijden  (september 2011)

Hallo beste luitjes, pas vandaag het pakje van vorige week ontvangen, maar verder alles naar wens!! Dank!


Rosalie Tolle  (augustus 2011)

In 1 woord: Perfecte afhandeling van bestelling!
Zoals ik gewend ben van Crystal Caves.


Lidia Purwanta  (augustus 2011)

Ik ben zeer tevreden met de bestelling. De kralen zijn prachtig. Met 2mm kralen van Onix is het heel lastig, maar de moeite is beloond!


Wilma Verboom  (augustus 2011)

Vandaag de bestelling in goede orde ontvangen.
De licht beschadigde onyx bloemen gebruik ik op een trouwjurk. Ik zal de beschadigde kant aan de stof bevestigen.


Anne-Rose Duret-Kalders  (juli 2011)

hallo crystalcaves.Hartelijk bedankt voor de snelle levering van de mooie stenen.Zal zeker nog vaker op jullie site gaan snuffelen.


M.Wöhe  (juli 2011)

Pakketje is nog niet aangekomen.
--------------------------
Hallo Saskia,

Pakketje is goed aangekomen en de artikelen zijn top!
Bedankt voor je reactie : )


manon schouten  (juli 2011)

De verzending gaat heel snel. Echt erg goed. 1 van de donuts die ik kreeg heeft een barst, helaas, maar ik vind hem goed genoeg. Ik gebruik de kant waarbij je het het minst ziet.
Ik zal wel vaker hier bestellen.
Manon


Jolanda de Jong  (juli 2011)

Bedankt voor de geweldig snelle service! Vandaag de mooie gekleurde leren veters al ontvangen en ze zien er fantastisch uit. Absoluut tot de volgende keer!
Groetjes,Jolanda


Inge Dane  (juli 2011)

Bedankt weer voor de mooie spullen en de snelle verzending.

Groet,Inge


marian maes  (juli 2011)

helemaal blij met mijn mooie bloemetjes :)
bedankt voor de prima service.

Groetjes


Gerda Ploeg  (juli 2011)

Ik heb het pakje in goede staat ontvangen alles was ok. Ik heb ook een creditnota ontvangen van € 1.75 fact.no.10783, maar die heb ik niet betaald. Ik heb er over gemaild dat ik dat per bank overgemaakt had zonder verzendkosten dus het is in orde zo.

vr. groet Gerda Ploeg


aly rijkeboer  (juni 2011)

ik heb ca. 14 dgn geleden besteld en NIETS MEER GEHOORD!

Reactie Crystal Caves
Beste Aly,
Dat klopt want we zijn op inkoopreis geweest. Dit werd echter zeer duidelijk vermeld tijdens het maken van de order. Ondertussen heb je al van ons gehoord. Nogmaals excuses voor

mia  (juni 2011)

Weer goed aangekomen,
en zoals beloofd zijn ook de sterling zilveren
sieraden met 925 stempel erop zeer mooi en mooi afgewerkt wat ik best voornaam vind. Zeer aan te bevelen.


mia  (juni 2011)

Bedankt voor de goede service.
Het pakje is goed aangekomen, ontzettend mooi afgewerkte sterling zilvereren S buisjes
Is ook een leuke prijs. Deze winkel bevalt mij zeer goed.


Briggitte  (juni 2011)

Hallo!
Vandaag al de enveloppe met prachtige 'dingetjes' ontvangen: nou eens kijken wat voor moois ik er allemaal van maken kan! De kralen zijn echt beeldschoon!
Bedankt, en tot een volgende keer maar weer.
Warme groet, Briggitte.


jolanda de raadt  (juni 2011)

Ik ben er erg blij en snel geleverd.


Wilma Verboom  (mei 2011)

alles goed aangekomen, dank je wel voor het met zorg verpakken van de edelstenen.


Geert Cobbaert  (april 2011)

Het pakje is goed aangekomen en de steen is naar wens. Bedankt


m van wijngaarden  (april 2011)

dank je wel ik heb de knijpkraaltjes ontvangen
hartelijke groet m van wijngaarden


Sietske  (april 2011)

Dank voor de snelle levering. Alles is naar wens. De bloemenkraaltjes zijn prachtig! Nu nog verzinnen wat ik ermee ga doen.
Groet,Sietske


jeannette  (april 2011)

alle sodaliet al binnen en in een hele mooie kleur :]
bedankt voor de snelle reacties en levering
gr jeannette


Miep v Lugt  (maart 2011)

Bedankt voor de snelle levering,Het ziet er goed uit,tot de volgende keer.


Dita  (maart 2011)

Bedankt voor de snelle levering en de goede service. Top!


Mieke  (maart 2011)

Dag Saskia,
de bestelling is binnen, prachtige kralen! Dank voor snelle service en prettig contact. Zeker tot een volgende keer!
Vr Gr Mieke


T.V.K.  (maart 2011)

EXCELLENT!!!!!!!!!!!!!!

Prima kwaliteit + echte “value for money” + zeer snel geleverd


Jac Passchier  (februari 2011)

Hallo Saskia,
Bedankt voor de prachtige steen!Ze is nog mooier dan ik dacht. Tot een volgende keer.


Pascale Smeets  (februari 2011)

Hartelijk dank, alles goed ontvangen en lekker snel !!


Annejet  (februari 2011)

Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de kralen.
Tot een volgende bestelling.


Jet  (januari 2011)

Saskia, wederom stenen bij je besteld.
Ik ben zeer tevreden. Goede kwaliteit.


Rianne  (januari 2011)

Graag wil ik u bij deze laten weten dat ik erg tevreden ben met de prijs en de kwaliteit van de stenen die ik bij u bestelde. Zelf geef ik Munay Ki cursussen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van pi-stones oftewel edelstenen in donutvorm. Ik heb jullie bedrijf en site opgenomen en aangeraden in mijn cursusmap. Veel succes met uw webwinkel en verdere werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Rianne
Medium, Reiki Master en Munay Ki
Illuminaire, Praktijk voor reading&healing
www.illuminaire.come2me.nl


Jet  (december 2010)

Hallo Saskia,
Vandaag de kralen en het zilver ontvangen. En het is allemaal super. Dank je wel. Tot een volgende bestelling


Jouk Maat  (december 2010)

een prachtige collectie kralen hebben jullie.


Ans Buter  (december 2010)

Bedankt voor het vertrouwen, de bestelling ontvangen. De kralen zijn naar wens.| Meer