Download algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Crystal Caves, gevestigd te Giethoorn en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05062920 met BTW nummer NL 807478143B01
 

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Crystal Caves tot koop en levering van producten via het Internet. Crystal Caves behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Het plaatsen van een bestelling houdt automatisch in de dat de klant de inhoud van deze Algemene Voorwaarden accepteert.
 

Prijzen / overeenkomsten

Alle prijzen en aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Crystal Caves behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen. 
Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. 
Een overeenkomst komt tot stand na orderbevestiging van een bestelling van de klant. 
De klant zal per e-mail de orderbevestiging met betalingsgegevens ontvangen. 
De orderbevestiging wordt geacht de inhoud van de overeenkomst juist weer te geven (typ- en drukfouten daargelaten).
Aan de overeenkomst is een ordernummer verbonden wat vermeld staat in de orderbevestiging. Deze dient vermeld te worden bij de betaling. 
Als er geen ordernummer is aangegeven, kan dit leiden tot vertraging van de levering.
 

Verzending Nederland en Europa


Verzendkosten Nederland 

De verzend- en administratiekosten bedragen € 2,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 45,- worden geen verzendkosten berekend.
Er kan gekozen worden voor een brievenbuspakje, dit is een traceerbaar pakje met statusinformatie dat door de brievenbus past en daarom altijd bezorgd kan worden, ook als de ontvanger niet thuis is. U ontvangt een Track & Trace code. De verzendkosten bedragen € 4,- per bestelling. 
Er kan gekozen worden voor aangetekende verzending, de inhoud van het pakket is verzekerd, u ontvangt een Track & Trace code en er moet getekend worden bij aflevering van het pakket. De verzendkosten bedragen € 5,50 per bestelling.

Bestellingen vanaf € 175,- worden op onze kosten aangetekend verzonden.

Verzendkosten buiten Nederland, binnen Europa

De verzend- en administratiekosten bedragen € 3,95 per bestelling.
Bij bestellingen vanaf € 45,00 worden geen verzendkosten berekend.
Er kan gekozen worden voor aangetekende verzending, de inhoud van het pakket is verzekerd, u ontvangt een Track & Trace code en er moet getekend worden bij aflevering van het pakket. De verzendkosten bedragen € 7,50 per bestelling.

Bestellingen vanaf € 175,- worden op onze kosten aangetekend verzonden.

Verzending vindt plaats naar het door de klant bij de bestelling opgegeven adres.

Overige landen: verzendkosten s.v.p. vooraf overleggen.

Aansprakelijkheid

Alle bestellingen worden door Crystal Caves verpakt in beschermende luchtkussen enveloppe of een doosje, zodat uw spullen niet beschadigen. Crystal Caves verstuurd de bestellingen via PostNl en kan geen verantwoording nemen voor het beschadigen of zoekraken van zendingen.
 

Spaarprogramma

Als vaste en/of zakelijke klant kunt u meedoen met ons spaarprogramma en ontvangt u 10% spaartegoed over uw orderbedrag, excl. verzendkosten.
Dit spaartegoed kan bij een volgende order ten allen tijde worden ingewisseld voor netto korting.
Zodra er een account is aangemaakt doet u mee met dit programma.

De gespaarde punten worden automatisch bijgeschreven na verzending van de bestelling en kunnen ingewisseld worden in de winkelwagen.
De punten zijn strikt persoonlijk en kunnen niet overgedragen worden aan iemand anders.
Het is niet mogelijk de spaarpunten in te wisselen voor contant geld. Ze zijn alleen te verzilveren bij een bestelling bij Crystal Caves.

Mocht een bestelling (deels) geannuleerd worden dan worden de punten naar rato gecrediteerd.
Crystal Caves kan eenzijdig wijzigingen aanbrengen in dit spaarprogramma of besluiten te stoppen. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt men voldoende mogelijkheid om de gespaarde punten in te wisselen. 

Betaling

Betaling van het aan ons verschuldigde bedrag kan uitsluitend vooraf via een bankoverschrijving, iDEAL, PayPal of Bankcontact/Mister Cash.
De gegevens hiervoor ontvangt de klant via de orderbevestiging van de bestelling. Zodra de betaling is ontvangen worden de goederen binnen 3 werkdagen, meestal eerder, aan de klant verzonden. 
Is de betaling niet binnen 14 dagen na het verzenden van de orderbevestiging ontvangen dan vervalt automatisch de bestelling. 


Retouren

De goederen kunnen, zonder opgave van reden, binnen 14 werkdagen retour gezonden worden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
  • De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.
  • De retourzending dient vooraf via e-mail bij Crystal Caves aangemeld te worden.
  • De naam van de klant en het ordernummer dienen duidelijk vermeld te worden op de retourzending, de enveloppe of begeleidend schrijven.
  • De zending dient verpakt te worden in de originele verpakking.
  • De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Als er aan deze voorwaarden is voldaan ontvangt de klant, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, het geld terug op zijn of haar bank- of girorekening. 

Crystal Caves garandeert goederen te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten aangezien het vaak gaat om natuurlijke materialen. 

Op onze offertes en overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.